Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΔΤ Συνάντηση Ν. Παππά με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Τις πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εξήρε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Ν. Παππάς-
Ιδιαίτερη αναφορά στο Ταμείο Δυτικής Μακεδονίας
Τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης Ν. Παππά υποδέχθηκε το πρωί της Τετάρτης στο γραφείο του, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης.
Καλωσορίζοντας τον υπουργό, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην προσπάθεια εξυπηρέτησης του πολίτη και αντιμετώπισης των μεγάλων  ζητημάτων και ανέφερε «υποδεχθήκαμε ένα φίλο της Περιφέρειας μας, καθώς ο Νίκος Παππάς από την πρώτη στιγμή έδειξε ενδιαφέρον για τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουμε. Είναι η πρώτη φορά που η περιφέρεια βρίσκεται στο επίκεντρο. Με τις επιλογές και την εμπιστοσύνη που μας δείχνει η κυβέρνηση, αναπτύσσουμε συνέργειες στα Βαλκάνια, αναζητούμε νέους δρόμους και εργαλεία, για να βρισκόμαστε στο πλευρό του πολίτη, με συνεννόηση και διάθεση να ξεφύγουμε από τις νοοτροπίες του χθες. Φτιάχνουμε την Ελλάδα που θέλουμε και μας αξίζει».
Από την πλευρά του, ο υπουργός ανέφερε πως έκανε την ευχάριστη διαπίστωση ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας βρίσκεται στο πλευρό των πολιτών, παίζει σημαντικό ρόλο στην τοπική ανάπτυξη ενώ έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνονται τόσο σε περιφερειακό, όσο και σε κεντρικό επίπεδο, με στόχο να αρθεί η απομόνωση και να γεφυρωθούν οι ανισότητες. Μάλιστα, ο κ. Παππάς έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην πρωτοβουλία δημιουργίας του Ταμείου Δυτικής Μακεδονίας, η οποία καταγράφτηκε και σε ευρωπαϊκούς ιστοχώρους ενημέρωσης (euractiv.gr) και αποτελεί ένα εγχείρημα, το οποίο αξίζει να βρει μιμητές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας