Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Επιστολή-απάντηση Αντιδημάρχου Σερβίων – Βελβεντού Ευθύμιου Δισερή

Σχετικά με την επιστολή που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα kozanimedia.gr και αναγράφεται το ονοματεπώνυμο μου θα ήθελα να επισημάνω τα εξής:
  • Το ότι αναγράφεται το ονοματεπώνυμο μου δεν σημαίνει ότι υιοθετώ τα όσα παραπάνω σε αυτήν την επιστολή αναγράφονται.
  • Η επιστολή είναι ανυπόγραφη. Πόση βαρύτητα έχει ένα ανυπόγραφο κείμενο που μπορεί να έχει κυκλοφορήσει και διανεμηθεί οπουδήποτε;
  • Η προσπάθεια που γίνεται από ορισμένους, με συγκεκριμένες πράξεις και ενέργειες, να αντιστρέψουν το συναινετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί καθώς και να βάζουν συνεχή προσκόμματα στη διάθεση να επιλυθεί το ζήτημα που έχει προκύψει στο Δήμο Σερβίων – Βελβεντού με βρίσκει κάθετα αντίθετο.
  • Μοναδικός μου στόχος είναι να δοθεί άμεσα λύση ώστε όλοι μαζί στη Δημοτική Αρχή να συνεχίσουμε απρόσκοπτα το έργο που μας έχει ανατεθεί από τους πολίτες του δήμου.

Ο Αντιδήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού
Ευθύμιος Δισερής

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

k. diseri pare ta 1000 eyro to mina apo ton dimo san antidimarxos ke to ipiresiako aytokinito na pigenoerxese sto livadero ke ase tis filosofies.

Ανώνυμος είπε...

Δισερη τουμπες κανεις για 1000 ευρω...το εχεις αποδειξειι

Ανώνυμος είπε...

Ο Δισερης το εχει αποδειξει εμπρακτως οτι ενδιαφερεται για την ενοτητα του συνδιασμου και τη λειτουργια του Δημου. Να κανετε κριτικη στο δημοσιευμα των ανταρτων που αναρτησαν το κειμενο χωρις την ενημερωση και τη συμφωνη γνωμη και αλλων δημοτικων συμβούλων. Αυτοι αποσκοπουν στη διαλυση του Δημου. Αυτα ολα που συμβαινουν δεν μας οδηγουν στη ενοτητα και στη λειτουργια του Δημου που επιθυμουν ολοι οι Δημοτες. Για αυτο λοιπον ας προσεξουμε ολοι μας. Και ειδικοτερα οι ανταρτες... Τα ψεματα εχουν κοντα ποδαρια...

Ανώνυμος είπε...

3.07...μεθυσμενος εισαι η ξεχνας οταν εφυγε ο δισερης και ξαναγυρισε γατακι για το 1000ρικο

Ανώνυμος είπε...

για πια ενωση δήμου μιλάτε ,τι θα αλλάξει δηλαδή?θα δουλεψει ο δημαρχος ?μαλλον κύριε Δισερή και κύριε/α 3.07 μ,μ η καρέκλα είναι το πρόβλημά σας μη χαθεί.Καλύτερα μνημόνιο στο δήμο παρα αυτον τον δήμαρχο και δεν το λεω εγω αλλα ολη η περιοχή του Δήμου Σερβιων βελβεντού και οχι μόνο .εκεί καταντήσαμε μάλλον μας καταντήσατε κύριοι αντιδήμαρχοι κλπ

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΕΙς ΔΕΝ ΦΤΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ?ΠΩς ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΤΕ ΤΑΧΑ ΤΩΡΑ?ΤΙς ΚΑΡΕΚΛΕς ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ .ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΠΙΑ ΦΤΑΝΕΙ΄.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΖΙΛΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑς.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Δισερης ενδιαφέρεται τόσο για τον συνδυασμό που όταν τον αντικατέστησε ο δήμαρχος με τον συγχωρεμένο τον Γεμενετζιδη αποχωρησε απο αυτον. Ενδιαφέρεται δε τόσο πολύ για τον δήμο που οταν ηταν αντιδήμαρχος την πρώτη φορα, ο δημαρχος τον καθαιρεσε γιατι ασκούσε πλημμελώς τα καθήκοντα του. Φαινεται μαλλον οτι το συμφερον του δημου και του συνδυασμού είναι καλο οταν συμβαδιζει με το προσωπικό συμφέρον.

Ps. Αλήθεια κ.Δισερη, εκεινη η μήνυση προς τον κ.Τετο επειδη ισχυρίστηκε δημοσίως οτι ζητησατε χρηματα για να μπείτε στα ψηφοδέλτια κατατέθηκε?

Ανώνυμος είπε...

Ντροπη δισερη...νομιζεις ο κοσμος δεν καταλαβαινει...κωλοτουμπες κανεις για 1000ε

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Όλοι εσείς που σχολιάζεται για τον Κ. Δισερη... Πονάτε... Και πρέπει να είστε πολύ πονεμένη για να σας τσούζει τόσο πολύ... aivres παρακαλώ το σχόλιο να δημοσιευθεί κ εάν κάποιος πονεμένος έχει πρόβλημα... Θα του το λύσω γραπτώς.. Κ μετά με ραντεβού....

Ανώνυμος είπε...

8:22... Όταν θα πιάνεις στο στόμα σου το όνομα ΔΙΣΕΡΗΣ να βουρτσιζεις τα δόντια σου καμπενε ε καμπενε... Aivres τα σχόλια μου προς δημοσιεύσει παρακαλώ... Κ αφιερωμένα σε όλους τους πονεμένους.. Που τους τσούζει που ο ΔΙΣΕΡΗΣ ειναι μάγκας κ αντιδήμαρχος με την αξία του...

Ανώνυμος είπε...

Ποιος Σιδέρης ρε παιδιά! Έλεος με τον κάθε ανύπαρκτο και ασχετο

Ανώνυμος είπε...

Οντως το βουρτσιζω διότι το στόμα μου λερώνεται με το όνομα του!

Ανώνυμος είπε...

2.06 και 2.12 μαθετε ορθογραφια...

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΣΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑ 1000 ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ;

Ανώνυμος είπε...

POLI DEN NOMOZEIS OTI ASXOLITHIKAME METIN PARTI SOU RE TSOMPANAKO.APO TO MOKRO,/

Ανώνυμος είπε...

Ο Δισερης ειναι αλάνι...καλά κάνει και το παίρνει το 1000αρικο γιατί μόνο αυτός ασχολείται με τα προβλήματα του ορεινού όγκου!ο Δήμος σερβιων και τώρα και πάντα μπουρδελο ήτανε αλλά δεν ευθύνεται ο Δισερης προβατάκια!

Ανώνυμος είπε...

Ai-vres να βαζεις ολα τα σχολια

Το Προφίλ μας