Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Δυτική Μακεδονία: Αυξημένα περιστατικά καταγμάτων, στα Νοσοκομεία

Αυξημένα περιστατικά καταγμάτων και κακώσεων από πτώσεις πολιτών σε δρόμους και πεζοδρόμια λόγω πάγου και χιονιού, καταγράφονται στην Δυτική Μακεδονία από τις αρχές της εβδομάδας.
Είναι χαρακτηριστικό ότι τις τελευταίες δύο 2 ημέρες, στην Ορθοπεδική κλινική του  Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαϊδας καταγράφηκαν 10 κατάγματα
κυρίως ατόμων μέσης ηλικίας και πάνω, τα οποία και αντιμετωπίστηκαν επιτυχώς, είτε με νοσηλεία είτε με συντηρητικό τρόπο, ενώ αρκετοί προσήλθαν επίσης στα τμήματα επειγόντων περιστατικών, καθώς και στα τακτικά και εξωτερικά ιατρεία, με προβλήματα ελαφρύτερης μορφής.

Αντίστοιχη κατάσταση, με αυξημένα περιστατικά καταγμάτων έχει καταγραφεί το τελευταίο τριήμερο και στα Νοσοκομεία Φλώρινας, Γρεβενών και Καστοριάς, ενώ και στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης, όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Διευθυντής της Ορθοπεδικής Κλινικής Βασίλειος  Ασάντης, «ήταν αρκετοί αυτοί που λόγω πτώσης, είχαν κακώσεις και κατάγματα σε χέρια, πόδια, αλλά ακόμη και προβλήματα στην μέση τους.»
ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου