Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Μητροπολίτης Παύλος: «Ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού (για τον όρκο του πολεμιστή). Δε μπορούσε να κάνει αλλιώτικα. Έπρεπε να πάω να κάνω τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου» (Bίντεο)

Από το Kozan.gr
Στην αποκάλυψη ότι, εσχάτως, ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, Αθανάσιος Κοσματόπουλος, ζήτησε συγνώμη από το Μητροπολίτη Σερβίων & Κοζάνης, Παύλο, για τον «Όρκο του πολεμιστή», που είχε δώσει ο πρώτος, σε συγκέντρωση της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , του Αρτέμη Σώρρα, τον Ιανουάριο του 2016, προχώρησε, σήμερα, ανήμερα των Φώτων, ο σεβασμιότατος, κατά τη διάρκεια του κηρύγματός του. Δείτε το βίντεο: 

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Aman despouta ti mas efkiaseis an to mathi o soras ti fkianoumi.;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Δίας ήταν πόρνος σύμφωνα με την επιστολή που έστειλε ο Παύλος στο Δήμαρχο, ο Δίας είχε τον Γανυμήδη μικρό και ανήλικο και ασελγούσε επάνω του, πόσο επίκαιρος είναι άραγε ο Δίας στην σημερινή εποχή? Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ανώνυμος είπε...

μουυ τοπε ενας φιλος, το εγραψα σε ενα αλλο σαιτ το βαζω και εδω

μια προταση. παει ο σωρρας και πουλει στον καναδα αυτα τα ομολογα για 400 δις. κερδιζει ο καναδας 200 δις και φερνει αυτος ζεστα 400 δις εδω,ρευστο, φτανουν τοσα

αντε

Ανώνυμος είπε...

ΜΥΘΟΠΛΑΣΙΕΣ ΓΕΝΝΟΥΣΑΝΕ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ. ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝΕ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ, ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟ ΣΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕ? ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΔΙΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΜΗΝΥΕΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ? Η ΑΓΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΡΙΝ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΟΣ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ. ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ: ΝΑΙ ΑΜΑΡΤΗΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΟ ΟΡΚΟ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΝΩΜΗ, ΕΣΕΙΣ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ ΣΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΣΑΣ ? ΑΥΤΟ ΔΙΔΑΣΚΕΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ? ΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΗΤΑ ΣΥΧΩΡΕΣΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΒΟΥΚΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΩΣ? ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ, ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΑ Κ. ΠΑΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Αι-vres φοβάσαι τον Παύλο ? τι το περίεργο είχε το σχόλιο μου και δεν το δημοσιεύεις ?

Ανώνυμος είπε...

Σε ευχαριστώ !!

Ανώνυμος είπε...

Αφου τον εκβιαζες οτι δεν θα παρεβρεθεις στα εγκαινια τι να κανει ο ανθρωπος....Να τον χαιρομαστε συμπολιτες μου

Ανώνυμος είπε...

Μετά θα αναρωτιέσαι Δέσποτα γιατί είναι άδειες οι Εκκλησίες....Τέτοια παραδείγματα που μας δίνεις!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τα μεγαλύτερα Εγκλήματα εξιχνιάστηκαν με το παραμύθι της εξομολόγησης, οι παππάδες στις φυλακές το 1940 τάχα εξομολογούσανε και στην συνέχεια τα μαρτυρούσανε στο κατακτητική. Κατακτητές δεν έχουμε σήμερα, μάλλον έχουμε και είναι γένος Βαβαρικό, έχουμε όμως και μαρτυριάρες παππάδες. Καμία διαφορά από το 1940. !!!

Το Προφίλ μας