Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

ai-vreS: Συνάντηση αυτή την ώρα στα Σέρβια παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας κ. Θεόδωρου Καρυπίδη


Συνάντηση του συνδυασμού Κοσματόπουλου πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο Δημαρχείο Σερβίων. Στη συνάντηση έχουν κληθεί και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι που προέρχονται από το συνδυασμό Κοσματόπουλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, την πρωτοβουλία για τη συνάντηση είχε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρος Καρυπίδης με στόχο την εξεύρεση λύσης στο αδιέξοδο διοίκησης που έχει δημιουργηθεί στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού. Παρών στη συνάντηση είναι και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κοζάνης κ. Παναγιώτης Πλακεντάς.


Αντίθετα, απόντες από τη συζήτηση είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Κουκάλης, Μιχάλης Παπαδόπουλος και Δημήτρης Ζάκης.

Ο κ. Περιφερειάρχης συναντήθηκα πρώτα με το Δήμαρχο Σερβίων-Βελβεντού στο γραφείο του Δημάρχου και μετά με τους δημοτικούς συμβούλους στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτη παρέμβαση. Μάλλον τη ζήτησε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Γιατί Περιφερειάρχη δεν καλείς όλο το δημοτικό συμβούλιο ;
Γιατί δεν παραβρέθηκες σε ένα δημοτικό συμβούλιο να ακούσεις ;
Γνωρίζεις την πραγματική κατάσταση στον δήμο ή ακούς μόνο τον πρόεδρο ;
Ανέλαβες τη στήριξη του πλέον αποτυχημένου δημάρχου και θα τη χρεωθείς.
Αν νομίζεις οτι απο αυτούς που ειναι μαζί του θα πάρεις ψήφο εισαι γελασμένος.

Ε.Η. είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ 2.36 ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΣΟΥ ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ..
ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΗ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΘΑ ΛΑΜΨΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ. ΟΣΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΓΑΛΑΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΑΥΤΟ-ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΣΥΝΗΣΤΩ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΤΟΥΤΟ ΚΑΠΕΤΑΝΕΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟ ΚΙ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΙΟΥΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΜΑ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ..ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΡΑΚΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΝΕΦΟ

Ανώνυμος είπε...

ΒΓΗΚΕ ΑΣΠΡΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ , 'Η ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΝΟΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΟΡΤΟ?

Ανώνυμος είπε...

Elina sou vgazo to kapelo... Mia xara ta les!!!
Sinexizoume dinamika- dimarxos kai periferiarxis mia grothia...

Ανώνυμος είπε...

Απαράδεκτη εξωθεσμική παρέμβαση.Βεβαίως την δουλειά την έκανε ο Ζυγούρης. Τώρα καταλαβαίνουμε το παιχνίδι που παίχτηκε στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές και γιατί έχασε ο Δακής.

Ανώνυμος είπε...

ΦΤΟΥ ΜΑΣΚΑΡΑΔΕΣ

Το Προφίλ μας