Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Παραιτήθηκε ο Αντιδήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ. Νίκος Λαζαριώτης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου μας χθες στο βράδυ παραιτήθηκε ξαφνικά ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού κ. Νίκος Λαζαριώτης. 
Όπως μάθαμε, η παραίτησή του κ. Λαζαριώτη, γνωστού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, σχετίζεται με την απόφαση του κόμματος να συγκροτήσει δημοτικές κινήσεις σε κάθε Δήμο της ΠΕ Κοζάνης με στόχο το σχηματισμό ψηφοδελτίου στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές, όπως ανακοινώθηκε από τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ κ. Βασίλη Κωνσταντινίδη στις 28/03/2013.
Η παραίτηση του κ. Λαζαριώτη συζητήθηκε σε κατ’ ιδίαν συνάντησή του με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ και υπεύθυνο ανάπτυξης, κ. Σταθάκη, στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Κοζάνη.
 
Αρχικά ο κ. Λαζαριώτης είχε επιφυλάξεις για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου στο Δήμο Σερβίων-Βελβεντού λόγω της καλής συνεργασίας του με το Δήμαρχο Βασίλη Κωνσταντόπουλο. 
 Η απόφασή του όμως οριστικοποιήθηκε μετά από πίεση που δέχθηκε από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ιδιαίτερα από τον κ. Σταθάκη, ο οποίος πρότεινε και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο της καθόδου του κ. Λαζαριώτη στην κεντρική πολιτική σκηνή, ως υποψηφίου βουλευτή.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χα Χα Χα και στην θέση του αναλαμβάνει ο Στεργίου με αναπληρωτή τον Μπουχουρά.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον δεν τα μάθατε καλά.Έφυγε για να πάει οικονομικός σύμβουλος του Τσίπρα.

Ανώνυμος είπε...

KAΛO MHNA!!!

Ανώνυμος είπε...

Ολο δηθεν πρωταπριλιατικες μαλακιες εισαι ρε blog του κωλου. Σοβαρεψου με τις αηδιες σου κ γραψε κατι ενδιαφερον που μας τα επρηξες με το ΠΑΣΟΚ και τα ανεκδοτα

Ανώνυμος είπε...

Είπα ότι θα έβαζε καμιά τρομερή είδηση: Κάθοδος Στεργίου στο πλευρό του Κων/λου τον επόμενο χρόνο είναι το πραγματικό ρεπορτάζ και θα το δείτε σε 13 μήνες.

Ανώνυμος είπε...

Νίκο, ξανασκέψουτο το.

Ανώνυμος είπε...

Αι-vres όσο περνάνε τα χρόνια όλο και πιο άστοχα πρωταπριλιάτικα βάζεις.Εντάξει ξέρουμε ότι είναι φίλος σας ο Αντιδήμαρχος δεν χρειάζεται να τον κάνετε ακόμη και σήμερα προμόσιον.Ο Λαζαριώτης θα είναι τυχερός αν γίνουν εκλογές πριν τις δημοτικές.Τότε χαλαρά πάει για βουλευτής και με την λογική ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα σαρώσει θα γίνει και βουλευτής.Αν όμως γίνουν πρώτα οι δημοτικές τότε θα βρεθεί σε μεγάλο δίλημα.Να πάει με τον Κωνσταντόπουλο ή να πάει με το κόμμα.Εκτος βέβαια αν πάει το κόμμα με τον Κωνσταντόπουλο αν και ο απο το Βελβεντό ορμώμενος ΣΥΡΙΖΕΟΣ δεν θα το ήθελε με τίποτα αυτό.Θα δούμε ο καιρός περνά πολύ γρήγορα.

Το Προφίλ μας