Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής οι δύο καταζητούμενοι για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης

Στα χέρια της Αντιτρομοκρατικής βρίσκονται από το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης οι δύο καταζητούμενοι για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης καθώς και για ένταξη και συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς»
Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσα στους έξι υπόπτους που προσήγαγε στη ΓΑΔΑ η Αντιτρομοκρατική το μεσημέρι από την περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας βρίσκονται και ο 23χρονος Φοίβος Χαρίσης - Πούλος και ο 22χρονος Αργύρης Ντάλιος, των οποίων τα στοιχεία ταυτότητας είχε δώσει στη δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ. στα μέσα Φεβρουαρίου.

Αργά το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης ένας από τους έξι προσαχθέντες αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής του σε κάποια ενέργεια.
Η έρευνα για την εξακρίβωση των στοιχείων των υπολοίπων τριών που προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ και της ενδεχόμενης συμμετοχής σε τρομοκρατικές ενέργειες, βρίσκεται σε εξέλιξη.
Οι δύο νεαροί που βρίσκονται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. από το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, οι οποίοι συμμετείχαν μαζί με τους Μιχαηλίδη, Μπουρζούκο, Ρωμανό και Πολίτη στη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, σε αντίθεση με τους συνεργούς τους είχαν καταφέρει να διαφύγουν από την Αστυνομία, διαφεύγοντας με ένα αυτοκίνητο που είχαν αρπάξει από διερχόμενο οδηγό τον οποίο είχαν ακινητοποιήσει.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας