Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Καλή εβδομάδα

Κάπου στην Βόρεια Ιρλανδία γινόταν ένας μεγάλος αγώνας τοξοβολίας. Λαμβάνουν λοιπόν μέρος ένας Άγγλος, ένας Ελβετός και ένας Πόντιος. Οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να χτυπήσουν ένα μήλο το οποίο βρισκόταν πάνω στο κεφάλι ενός παιδιού από όση μεγαλύτερη απόσταση γινόταν.
Πάει λοιπόν ο Άγγλος και βάζει το παιδάκι στα 300 μέτρα. Ο κόσμος δεν βγάζει μιλιά στις κερκίδες, καθώς ο αθλητής μας συγκεντρώνεται και… βζιιίν! Χτυπάει το μήλο! Ζητωκραυγές καθώς ο Άγγλος προχωρεί προς τη μέση του γηπέδου, και φωνάζει θριαμβευτικά :

- Άι αμ Ρόμπιν Χούντ!
Έρχεται η σειρά του Ελβετού, ο οποίος βάζει το παιδάκι στα 800 μέτρα, συγκεντρώνεται και…βζιιίν! Χτυπάει το μήλο! Ζητωκραυγές καθώς ο Ελβετός προχωρεί προς τη μέση του γηπέδου, και φωνάζει θριαμβευτικά :
- Άι αμ Γουλιέλμος Τέλος!
Έρχεται και η σειρά του Πόντιου, ο οποίος με μια φανερή έκφραση αυτοπεποίθησης στο πρόσωπό του, βάζει το παιδί στα 1500 μέτρα. Το κοινό αναστατώνεται και διαμαρτύρεται. Ο Πόντιος συνεχίζει να διατηρεί την έκφραση του νικητή στοχεύει και… βζιιίν! Τέζα το παιδάκι! Το ακροατήριο μένει άναυδο καθώς ο Πόντιος προχωράει προς τη μέση του γηπέδου και φωνάζει :
- Άι αμ… σόρρυ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας