Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

4 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον Γιάννη Μητσιάκο για κινητοποίηση στα διόδια Πολυμύλου

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Κοζάνης καταδίκασε με ποινή φυλάκισης 4 μηνών με αναστολή το στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και δημοτικό σύμβουλο στο Δήμο Κοζάνης Γιάννη Μητσιάκο για την συμμετοχή του σε κινητοποίηση της Κομματικής Οργάνωσης Κοζάνης στα διόδια Πολυμύλου, τον Σεπτέμβριο του 2010, με αίτημα την κατάργησή τους. Καταδικάστηκε με την ανυπόστατη κατηγορία της «παράνομης βίας από κοινού».
Η εισαγγελέας μάλιστα δε δίστασε να προβεί στην προκλητική αναλογία της συμβολικής κινητοποίησης των κομμουνιστών ενάντια στα μονοπώλια που λυμαίνονται τους δρόμους που κατασκευάστηκαν με χρήματα του εργαζόμενου λαού με μια υποτιθέμενη συγκέντρωση σε επιχείρηση ενός αυτοαπασχολουμένου που θα τον εμπόδιζε να εισπράττει το αντίτιμο για τα εμπορεύματά του. Η απόφαση του Δικαστηρίου είναι κομμάτι του δόγματος «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης, αναγκαίο συμπλήρωμα της σφοδρής επίθεσης στα λαϊκά δικαιώματα. Δεν πρόκειται όμως να τρομοκρατήσει τους κομμουνιστές, τους ριζοσπάστες αγωνιστές. Θα συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά τον αγώνα για την κατάργηση των διοδίων, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ kozan.gr,ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΟΛΙΑ
Anonymous Says:
25 April 2013 at 20:44
ΓΙΑΝΝΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ!!ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΙΑΝΗ!!

5 likes

REPLY
ΘΣΦ Says:
26 April 2013 at 00:05
ΤΟ ΙΔΙΩΝΥΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΦΙΓΜΕΝΗ ΓΡΟΘΙΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ.ΔΕ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΗ.ΔΙΚΑΙΗ,ΕΙΡΗΝΙΚΗ,ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ.

2 likes

REPLY
Δ.Μ. Says:
26 April 2013 at 01:04
η Αιανή τιμά τους μπροστάρηδες του λαϊκού αγώνα και τους κομμουνιστές, τους ριζοσπάστες αγωνιστές.
ΟΧΙ στα μονοπώλια που λυμαίνονται τους δρόμους που κατασκευάστηκαν με χρήματα του εργαζόμενου λαού με μια υποτιθέμενη συγκέντρωση σε επιχείρηση ενός αυτο απασχολουμένου που θα τον εμπόδιζε να εισπράττει το αντίτιμο για τα εμπορεύματά του.
ΟΧΙ στην απόφαση του Δικαστηρίου που είναι κομμάτι του δόγματος «νόμος και τάξη» της κυβέρνησης, αναγκαίο συμπλήρωμα της σφοδρής επίθεσης στα λαϊκά δικαιώματα.
ΟΧΙ λοιπόν δεν πρόκειται όμως να τρομοκρατήσει τους κομμουνιστές, τους ριζοσπάστες αγωνιστές. Θα συνεχίσουμε πιο αποφασιστικά τον αγώνα για την κατάργηση των διοδίων, για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής.

Το Προφίλ μας