Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Απάντηση στην επιστολή της ΔΑΚΕ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΩΝ /Π.Δ.Μ για τον ορισμό εκπροσώπων του ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ. στις Επιτροπές Παρακολούθησης & Ελέγχου του Τοπικού Πόρου.

Αξιοσέβαστα μέλη* της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης  Επιστημών,  
επειδή ίσως έχετε ξεχάσει ή δεν σας έχουν ενημερώσει οι εκπρόσωποί σας στην Διοικούσα Επιτροπή (Δ.Ε) του ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ. για το τι αποφάσισαν πριν από τέσσερα χρόνια, τρία (κ. Σιόγκας, κ.Τσίμπλινας και κ. Σαχανίδης) από τα πέντε μέλη της σημερινής Διοικούσας Επιτροπής (Δ.Ε) του ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ. που μετείχαν στην προηγούμενη Δ.Ε., για την εκπροσώπηση μελών του ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ σε συμβούλια και επιτροπές, σας επισυνάπτω το 145/11-5-09 έγγραφο.
Επίσης σας ενημερώνω ότι η Δ.Ε. είναι ένα δημοκρατικό όργανο όπου κατά την διαδικασία των συνεδριάσεων ο κάθε εκπρόσωπος του κλάδου έχει την ευκαιρία να υποστηρίξει, να αμφισβητήσει, να διατυπώσει, να προτείνει και εν τέλει να ψηφίσει.
Δεν γράφω τίποτα περισσότερο σεβόμενος την θεσμική λειτουργία των μελών της Δ.Ε, τα οποία δεν πρέπει να ενημερώνονται δια των ΜΜΕ.
Δυστυχώς κάποιοι στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν εντυπώσεις για παραταξιακά οφέλη συνεχίζουν εναγωνίως στο ίδιο τέμπο.
Διαβάστε το συνημμένο αρχείο και τα συμπεράσματα δικά σας.
Με τιμή
Βαγγέλης Σημανδράκος
Πρόεδρος ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας