Τρίτη, 2 Απριλίου 2013

Ο Δήμαρχος διώκτης της γνώσης

Του Β. Π. Καραγιάννη
 Καταργείται το ΕΚΕΒΙ, κλείνουν ιστοΚι οη﷽﷽﷽﷽﷽ απολασυση χνεπναλληψη του στο λατεια νρικά βιβλιοπωλεία (ΕΣΤΙΑ), κλείνουν τα περιοδικά λογοτεχνίας, το βιβλίο και η εξ αυτού γνώση κι απόλαυση χτυπιέται  καθοριστικά από την κρίση. Ο Διν.﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ περοεφεια  κατ αντιστχνεπναλληψη του στο λατεια νήμαρχος Κοζάνης τώρα βιν.﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ περοεφεια  κατ αντιστχνεπναλληψη του στο λατεια νρήκε να φορολογήσει τη γνώση στη Δημοτική Βιβλιοθιν.﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ περοεφεια  κατ αντιστχνεπναλληψη του στο λατεια νήκη Κοζάνης κατά πανελλήνια πρωτοτυπία κι εξωφρενική πρακτική.  Επισημαίνεις το συμβάν, περιμένεις μια απάντηση, μια διευκρίνηση, μια δικαιολογία οτιδήποτε απ’ αυτόν  τον δημόοοο﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽υτους και τους πληρωμειδοιυς επσιο, αιρετό άνδρα ή το επιτελείο του και τους πληρωμένους αρμοδίους επ’ αυτού. Σε γράφει κανονικά κι αυτός κι οι ολιγόνοες υποτελείς του (αυτοί που πληρώνονται από σένα, από το λαό της πόλης δηλαδή).
Υπομειδιά φυσικά κάτω από τα μουστάκια του αφού θεωρεί  τους πολίτες της Κοζάνης κοθώνια, από τους οποίους όμως προσδοκά την επανάληψή του στη Δημαρχες. ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽μιζει χωρες της κεβτιρκτη δυναμικία, κρυφοελπίζοντας πως η τρέχουσα πολιτική συγκυρία θα τον ευνοήσει στις συμμαχίες. Συνεπικουρείται σ’ αυτό κι από τη δυναμική ως κομμένο γάλα αντιπολιτευτική αμφισβήτηση της υπέρ εικοσαετούς μονοκομματικής εξουσίας του Δήμου που θυμίζει χώρες της Κεντρικής Ας. ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽μιζει χωρες της κεβτιρκτη δυναμικμερικής. Περιφρονεί με τη σιωπή (η σιωπή των εκλεγμένων δεν συνιστά κατάχρηση εξουσίας αλλά είναι επίδειξη πολιτικής ανοησίας) τους πολίτες στερούμενος στοιχειώδους ευαισθησίας. Ομως η ώρα που η πόλη θα τον περιφρονήσει οριστικά πρέπει να έρθει επιτέλους...

ΥΓ. Γιατί έχω την εντύπωση πως ό,τι έγινε με το Πανεπιστήμιο Δ.Μ. κ.λπ. στην περιοχή, έγινε εξαιτίας του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  έχει ήδη εκλέξει 3 βουλευτές σ’ αυτήν και χτυπά κι’ άλλους, οπότε πανικόβλητη η Κυβέρνηση τρέχει να προλάβει ανατροπές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας