Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2012

Η αθλιότητα του ΒΗΜΑΤΟΣ και η αλήθεια…

Το ΒΗΜΑ αύριο έχει ένα άθλιο άρθρο με το οποίο επιχειρεί να συνδέσει την Μαργαρίτα Παπανδρέου με τη λίστα Λαγκαρντ. Αναπαράγουν μια ιστορία που κυκλοφορεί στα μπλογκς εδώ και μέρες σύμφωνα με την οποία από τον ΣΔΟΕ λένε ότι πίσω από τη γυναίκα με τα 500 εκ κρύβεται η Μαργαρίτα Παπανδρέου.
Η γυναίκα με τα 500 εκ είναι πάντως υπαρκτή και από ότι έχουμε μάθει το ΣΔΟΕ την είχε βρει. Από την έρευνα προέκυψε οτι δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρία και σε καμιά περίπτωση, η περιουσιακή της κατάσταση και οι δηλώσεις εισοδήματος δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τέτοιο ποσό.
Ο έλεγχος όμως δεν ξέρουμε αν προχώρησε και αν έχει καταλήξει κάπου.. από πληροφορίες ξέρουμε ότι μάλλον .. “σταμάτησε”…
Αυτό που ξέρουμε εμείς αποκλείεται να μην το ξέρει το ΒΗΜΑ βέβαια.. το οποίο ξαφνικά έγινε ένα με το olympia.gr που πρώτο ξεκίνησε την φήμη τον περασμένο Οκτώβριο… για να δούμε τι άλλο έχει να μας προσφέρει η “δημοσιογραφία” του “έγκυρου” ΒΗΜΑΤΟΣ… βλέπετε απορρίφθηκε και η εξεταστική και ίσως Μπαμπάς και Γιος να έχουν εμμονή… ίσως και ο Παπανδρέου δεν είχε τότε προαγάγει το παιδί στο ΥΠΕΞ.. τι να πει κανείς;
www.smartpost.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την ταινία με τον Βέγγο, μας θυμίζει αυτή η ιστορία, με τα 550 εκατομμύρια της Μαργαρίτας Παπανδρέου (αν είναι τα 550 εκατομμύρια σε ευρώ , δραχμές , μάρκα , δολάρια ή σκούδα.
Κι αν είναι της Μαργαρίτας Παπανδρέου).
Βεβαίως, οφείλουμε να παραδεχτούμε πως το MEGA, το έπαιξε το θέμα, πιο σεμνά - σοβάρα- από τον ΑΝΤ-1.
Ένας κύριος Λέκκας του ΣΔΟΕ - που θα λεγε κι ο Ντερμπεντέρης - είπε σε μια σύσκεψη με τους επικεφαλης της υπηρεσίας, πως η Μαργαρίτα Παπανδρέου είναι στην "λίστα Λαγκαρντ".
Και από δω αρχινάει το γαϊτανάκι: Στη λίστα δεν υπάρχει το όνομα της Μαργαρίτας Παπανδρέου, αλλά μιας Μαρίας Παντελή.
Κι αν υποθέσουμε ότι πισω απο την Παντελή , κρύβεται η Μαργαρίτα γιατί, ο... Λέκκας που έκανε την " αποκάλυψη" κατάπιε την γλώσσα του όταν κατέθεσε?
"Το ξέχασε ?", όπως είπε και ο Κωνσταντατος στο MEGA.
Βεβαια εκείνοι που δεν ξεχνάνε είναι οι πιο έντιμοι πολίτες αυτής της χώρας: Ο Θεμιστοκλής κι ο Σταύρακας - που βρήκαν ευκαιρία να παίξουν μπάλα, στις εφημερίδες τους...

Το Προφίλ μας