Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Κοζάνη: Ακόμη περιμένουν τις αποζημιώσεις για το Γιάκοβλεφ οι συγγενείς των θυμάτων

Δεκαπέντε χρόνια μετά το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα και την πτώση του Γιάκοβλεφ στις 17 Δεκεμβρίου του 1997 στα Φωτεινά Πιερίας, το οποίο στοίχισε την ζωή σε 74 άτομα, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η διαδικασία των αποζημιώσεων στους συγγενείς των θυμάτων.
Και ενώ η αεροπορική εταιρεία έχει χορηγήσει τις αποζημιώσεις, το ελληνικό δημόσιο που κρίθηκε συνυπεύθυνο δια τον ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικράτειας, όπου εδώ και τρία χρόνια δεν έχει προσδιοριστεί ακόμη η εκδίκαση. Ο συνήγορος συγγενών των θυμάτων από την Κοζάνη κ. Μάρκος Φλώρος, μιλώντας αποκλειστικά στην ΕΡΑ Κοζάνης, εξέφρασε την λύπη του για την κατάσταση αυτή κάνοντας λόγο για καθυστέρηση που ισοδυναμεί με αρνησιδικία.
Θα έπρεπε, όπως τόνισε, να είναι πολύ πιο σύντομη η απονομή της δικαιοσύνης, αφού κάποιοι γονείς έχουν ήδη αποβιώσει αναμένοντας την δικαίωση τους.
ΕΡΑ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΟΥΜΠΟΥΡΙΑΣΤΕΙ Ο ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ!!! ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΧΑΙΡΕΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟΒΑΡΑΕΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΩΣ ΘΥΜΑ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΒΛΕΦ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ!

Το Προφίλ μας