Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Προς τους Νεκροθάφτες του ΠΑΣΟΚ

Του Θεοδόση Μακρυγιάννη*
Είναι γνωστό ότι η θαλασσοταραχή βγάζει στην επιφάνεια της και στην παραλία όποια βρωμιά υπάρχει στο βάθος της θάλασσας. Το ίδιο συνέβη και με σας. Το 1981 άλλοι από σας εκλέχτηκαν Βουλευτές, επειδή ο λαός ψήφιζε το ΠΑΣΟΚ και όχι πρόσωπα και  άλλοι κατέλαβαν κυβερνητικές και Κομματικές θέσεις, χωρίς καμία, απολύτως, αξιολόγηση.  Οι περισσότεροι από σας ήταν ανεπάγγελτοι. Τα  μόνα κριτήρια της επιλογής σας ήταν το γλείψιμο στον Αρχηγό, οι πάρλες σας και οι μπαρούφες που  εκτοξεύατε  στις κομματικές ομιλίες. Πολλοί από σας ήταν και ανιστόρητοι, όπως εκείνο το ανεκδιήγητο στέλεχος της νεολαίας που κατέβασε τη φωτογραφία του Μεγάλου Ελευθέριου Βενιζέλου από τα γραφεία του Κόμματος και τοποθέτησε στη θέση της τη φωτογραφία του Λένιν. Δυστυχώς, ο Ανδρέας Παπανδρέου τον τύπο αυτόν τον επιβράβευσε, στη συνέχεια, αναθέτοντάς του Υπουργικά καθήκοντα, αντί να τον εξαφανίσει από προσώπου της γης, για την ασέλγεια που διέπραξε σε βάρος του μεγάλου Εθνικού Ηγέτη.

Μεθυσμένοι από τη δόξα της εξουσίας, προκαλέσατε το λαό, με τις πράξεις και τις συμπεριφορές σας. Ο λαός, παρά ταύτα, έδειξε, για πολλά χρόνια, μεγάλη ανοχή απέναντί σας. Εσείς, όμως, αυτή την ανοχή τη θεωρήσατε ως αδυναμία του και συνεχίσατε το ίδιο βιολί.
ü                  Άλλοι βάζοντας βαθειά το χέρι στο ιερό ταμείο του λαού, όπως οι διάφοροι  Τσοχατζόπουλοι και Μαντέληδες, για τους οποίους αναγκαζόμαστε εμείς που παραμένουμε στο ΠΑΣΟΚ να απολογούμαστε, χωρίς να ευθυνόμαστε.
ü                  Άλλοι μαντρόσκυλα του πανίσχυρου Τσοχατζόπουλου, με τη βοήθεια του οποίου ανήλθατε στα ανώτατα αξιώματα, το παίζετε σήμερα προδομένοι  επειδή  το ΠΑΣΟΚ άλλαξε ρότα και πρόδωσε τα…..σοσιαλιστικά σας ιδεώδη!!!!!!!!!
ü                  Άλλοι, όταν ο λαός τιμώρησε το ΠΑΣΟΚ για τις δικές σας πολιτικές και εγκληματικές συμπεριφορές, αλλά και για τα λάθη που διέπραξε, σα λαδωμένα ποντίκια εγκαταλείψατε το σκάφος,  είτε για να αποτελέσετε θλιβερή συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ είτε  για να το παίξετε…. αντιμνημονιακοί!!!!!!!. Αλήθεια, αφού  είστε τόσο πατριώτες, και αντιμνημονιακοί γιατί συνεχίζετε να πληρώνεστε από τα δανεικά λύτρα της προδοσίας, είτε ως Βουλευτές είτε ως συνταξιούχοι;
ü                  Άλλοι διαλύσατε τις οικογένειές σας  και τα σπίτια σας, αφού παντρευτήκατε δύο και τρείς φορές και ο ταλαίπωρος λαός περίμενε από σας να του φτιάξετε το δικό του σπίτι!!!!!! Δεν αφήσατε τίποτα όρθιο, ήθη, παραδόσεις και έχετε το θράσος να το παίζετε και τιμητές.
ü                  Άλλοι ενεργούμενα των κάθε λογής μέσων ενημέρωσης, χωρίς ντροπή και τσίπα, αναλάβατε εργολαβικά να βρίζετε από το πρωί ως το βράδυ το ΠΑΣΟΚ και το Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο όταν ήταν πανίσχυρος του φυλούσατε τα απόκρυφα. Μάλιστα ο Χρυσοχοίδης, ναι αυτός ο Έλληνας……  Γκαλμπρέιθ, έφθασε στο έσχατο σημείο  μέσα από τηλεοπτικό Κανάλι στο οποίο είναι τρόφιμος, να  διαλαλεί ότι ο Παπανδρέου δεν έχει το δικαίωμα να βάλει υποψηφιότητα, ούτε σε αποικία. Και αυτόν τον άνθρωπο ο Βενιζέλος εξακολουθεί, δυστυχώς, να τον έχει Κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο!!!!!!!!, επιβραβεύοντας τη θρασύτητα και την πολιτική αλητεία!
Δυστυχώς, το ΠΑΣΟΚ, σε όλη την ιστορική διαδρομή του, επιβράβευε άτομα τα οποία στερούνταν στοιχειώδους ήθους, όπως κάποια κυρία που στο Ολυμπιακό στάδιο, όταν ο Σημίτης  διεκδικούσε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ  από το ……Μαρξιστή Τσοχατζόπουλο, τον μούντζωνε. Και αυτή η κυρία, τρόφιμος του Κράτους και του ΠΑΣΟΚ όλα τα χρόνια, δυσαρεστημένη  αποχώρησε από αυτό, αντί, ως άλλος Ιούδας,  να κρεμαστεί.
Αλήθεια, διανοηθήκατε ποτέ ποιά θα ήταν η κατάστασή σας σήμερα, αν δεν υπήρχε το ΠΑΣΟΚ, το οποίο σήμερα λιθοβολείτε χωρίς ντροπή; Να σας υπενθυμίσω ότι αυτό το καταραμένο ΠΑΣΟΚ το οποίο βρίζετε, από το πρωί ως το βράδυ:
·                    Σας ανέδειξε πολιτικά.
·                    Έλυσε το οικονομικό πρόβλημα το δικό σας και των απογόνων σας.
·                    Σας καταξίωσε, δυστυχώς, κοινωνικά, καταξίωση, όμως, την οποία γρήγορα θα σας την πάρει πίσω, γιατί με τη συμπεριφορά σας, αποδείξατε το πραγματικό σας πρόσωπο και τα ελατήρια από τα οποία κινείσθε.
Πραγματικά, διερωτώμαι, όπως και όλοι οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ.
Γιατί τόσο μίσος και τόση χολή εναντίον του ΠΑΣΟΚ.
Γιατί τόση αγνωμοσύνη εναντίον του Ανδρέα και του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και του Κώστα Σημίτη, τους οποίους ουδέποτε υπερασπιστήκατε.
Γιατί τέτοια αμφισβήτηση στο Βενιζέλο, δεν τον εξέλεξε η βάση του ΠΑΣΟΚ;
Γιατί όταν ήσασταν, Βουλευτές, Υπουργοί, στελέχη κρατικών υπηρεσιών, λειτουργούσαν όλα καλά και όταν εσείς δεν ήσασταν γινόταν ο κατακλυσμός του Νώε.
Αλήθεια,  αχάριστοι, ακούσατε έστω και έναν από τη δεξιά παράταξη να βρίζει το ιδρυτή της παράταξης και τους μετέπειτα Αρχηγούς της; Μόνο εσείς υπήρξατε υβριστές και αγνώμονες και αυτό αποδεικνύει ότι:
ΔΕΝ διαθέτετε ήθος και τσίπα επάνω σας. Και επειδή είστε και ανιστόρητοι, έπρεπε να γνωρίζετε ότι αυτή η ιστορική δημοκρατική παράταξη την οποία  εσείς κληθήκατε να την υπηρετήσετε και την οποία, δυστυχώς, προδώσατε και σήμερα λιθοβολείτε, από την εποχή Τρικούπη, Βενιζέλου, Παπαναστασίου, Καφαντάρη, Σοφούλη, Τσουδερού, Πλαστήρα, Παπανδρέου, διέθετε ένα βασικό πλεονέκτημα. Τα στελέχη της τα  διέκρινε, πρώτα- πρώτα, το ήθος και η εντιμότητα. Λάθη μπορεί να διέπραξαν, αλλά το κύρος και το ήθος τους παρέμεινε αλώβητο.  Το τραγικό της υπόθεσης δεν είναι ότι είστε οι βασικοί συντελεστές της συρρίκνωσης του ΠΑΣΟΚ, για προσωπικούς και μόνο λόγους. Το τραγικό είναι ότι κινδυνεύει να διαλυθεί η δημοκρατική παράταξη, αυτή που κλήθηκε, ανιστόρητοι, να βγάλει την Πατρίδα από τις πιο  δύσκολες στιγμές, όπως και τώρα.
Με τη στάση σας, το βρίσιμο, τις συκοφαντίες και την υποκρισία  σας, μπορεί να επιβιώσετε πολιτικά, προσωρινά, εντασσόμενοι σε διάφορους πολιτικούς σχηματισμούς, με άλλα γκρουπούσκουλα. Η ιστορία, όμως,  θα είναι αδέκαστη απέναντί σας. Θα σας καταγράψει:
ü                  Στους  προδότες της Δημοκρατικής παράταξης.
ü                  Στους  πολιτικούς νάνους.
ü                  Στους  λιποτάκτες  την ώρα της μάχης.
ü                  Στους  αχάριστους προς  τη δημοκρατική παράταξη και τους ευεργέτες σας.
ü                  Στους  υποκριτές και τους δοσίλογους.
ü                  Στους  ανάξιους  των αξιωμάτων που σας εμπιστεύθηκε ο λαός του ΠΑΣΟΚ.
ü                  Στους  μοιραίους  της δημοκρατικής παράταξης.
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ.
Εγώ και οι  τυφεκιοφόροι του ΠΑΣΟΚ, τα απλά μέλη και ψηφοφόροι που δεν απολαύσαμε, όπως εσείς, τα πλούτη και τη δόξα της εξουσίας, εμείς οι συντηρητικοί, οι παλιοί Κεντρώοι, οι δεξιοί, κατά τη δική σας άποψη, θα παραμείνουμε σ αυτό, υπερήφανοι για το έργο που επιτέλεσε, παρά τα λάθη του, απολογούμενοι για τις δικές σας συμπεριφορές.
Εσάς, όμως, θα σας κατατρέχει η οργή  και η κατάρα του Λαού του ΠΑΣΟΚ, για την αγνωμοσύνη σας, την πανάθλια συμπεριφορά σας και την πολιτική αλητεία που επιδείξατε. Δικαιώσατε, απόλυτα, το Λένιν που δεν φοβόταν τον αστό, αλλά το γιό της πλύστρας.
* Θεοδόσης. Νικ. Μακρυγιάννης.
Ένα απλό μέλος του ΠΑΣΟΚ.
Σημείωση:
Στο κείμενο αυτό, οι Νεκροθάφτες του ΠΑΣΟΚ θα αναγνωρίσουν  τον εαυτό  τους. Αν έγραφα όλα τα ονόματά τους, έπρεπε να αρχίσω από το…. νεομαρξιστή Τσοχατζόπουλο και να καταλήξω στον Συνταγματολόγο-Καθηγητή και … σοσιολδημοκράτη  Λοβέρδο ο οποίος ανέτρεψε τη θεωρία ότι η μειοψηφία  πρέπει να πειθαρχεί στην πλειοψηφία, αλλά η τελευταία ΜΟΝΟ στη δική του άποψη και τα δικά του κελεύσματα!!!!!!!! Οποία μωρία!!!  Με την ευκαιρία του εύχομαι  να έχει τη μεγάλη  πορεία των άλλων μεγάλων θεωρητικών του Μαρξισμού   Καστανίδη,  Κατσέλη και σια……




3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ .

KMT είπε...

Κ. Μακρυγιάννη το άρθρο θα έπρεπε να έχει τίτλο «Προς αυτούς που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι είναι νεκροθάφτες του ΠΑΣΟΚ»
ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.
Το ΠΑΣΟΚ προχωρά με αυτούς που θέλουν και μπορούν ΚΑΙ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ … λέω εγώ

Ανώνυμος είπε...

Πού είσαστε εσείς, μεγάλοι απολογητές του ορθόδοξου ΠΑΣΟΚ, όλα αυτά τα χρόνια να μας ενημερώσετε για τη σαπίλα του;
Γιατί εγώ να δείξω κατανόηση για απολοιφάδια που όλα αυτά τα χρόνια κοιμούνταν πλάι πλάι με τη δυσωδία που περιγράφει ο ίδιος ο κ. Μακρυγιάννης;
Κύριοι, είναι αργά πια!!!!
Όσα δάκρυα κι αν χύσετε είστε το ίδιο βρώμικοι με αυτούς που τόσα χρόνια τους αναδεικνύατε στις κυβερνήσεις και τους γυρνοβολάγατε στα χωριά και τους παρουσιάζατε είτε ως εκσυγχρονιστές (τρομάρα σας) είτε σαν μόνη λύση για να σωθούμε.
Το ίδιο βρώμικος βέβαια είναι και ο κάθε Σύριζα που παίρνει κολλάδες και άλλα λουλούδια, αλλά και τη μεθοδολογία και την φιλοευρωπαϊκή στόφα από το διαλυμένο μαγαζί για να βάλει το χέρι στο μέλι, όπως κι εσείς.
Η καλύτερη υπηρεσία που έχεται να προσφέρεται στο λαό είναι να πάτε στην πάντα (για να μην αρχίσω τα θεολογικά) και με σκυμένο το κεφάλι να το βουλώσετε. Εκτός αν δεν γέμισαν οι κοιλάρες και οι τσεπάρες σας και νομίζεται ότι θα την ξαναπατήσουμε.
Ο ΛΑΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!!!!

Το Προφίλ μας