Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2012

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Π.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ στο από 10/9/2012 δημοσίευμα του «παρατηρητή» στην ιστοσελίδα kozan.gr

Το εν λόγω δημοσίευμα είναι απολύτως ανακριβές για να μην πούμε συκοφαντικό και υποβολιμαίο. Ουδέποτε ετέθη θέμα αναίρεσης της στήριξης της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος να ζεις» και του επικεφαλής της  Λευτέρη Ιωαννίδη. Ο ΣΥΝ και ο ΣΥΡΙΖΑ συνέπραξαν στη δημιουργία της κίνησης και έκτοτε συμμετέχουν  με μέλη τους τόσο στη Συντονιστική Επιτροπή όσο και στη Γενική Συνέλευση.
Τα όργανα αυτά είναι και τα μόνα αρμόδια για τις τρέχουσες αποφάσεις της κίνησης, καθώς και για ζητήματα ευρύτερης σημασίας (πολιτικές θέσεις, ιδεολογικό πλαίσιο κ.λπ.). Τα δε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που συμμετέχουν σε αυτά, συνδιαμορφώνουν τις αποφάσεις με απόλυτη ελευθερία, με πλήρη σεβασμό στην αυτονομία τους και μακριά από στενές μικροκομματικές αντιλήψεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ για λόγους αρχής όχι μόνο δεν προτίθεται να έχει την πρωτοκαθεδρία στην κίνηση, αλλά θα επιδιώξει με όλες του τις δυνάμεις τη διεύρυνσή της με ενεργούς και ανεξάρτητους πολίτες.  Η καταλυτική παρέμβαση της κίνησης στα αυτοδιοικητικά πράγματα του Δήμου Κοζάνης μπορεί να αλλάξει το τοπίο ώστε  ο Δήμος να αποτελέσει πράγματι κύτταρο της δημοκρατίας και ανάχωμα στη λαίλαπα των μνημονίων, προτάσσοντας δραστηριότητες αλληλεγγύης και προστατεύοντας συλλογικά αγαθά.
Τέτοιου είδους δημοσιεύματα στοχεύουν στο να εμποδίσουν την ανάπτυξη και διεύρυνση της κίνησης γιατί αποτελεί κίνδυνο για το κατεστημένο και ελπίδα για την πόλη.
 
ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Π.Κ. ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας