Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκινά η εμποροπανήγυρη των Σερβίων

Όλα είναι έτοιμα στο χώρο της εμποροπανήγυρης Σερβίων για την υποδοχή εμπόρων-εκθετών και επισκεπτών. Η εμποροπανήγυρη ξεκινά επίσημα από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου στον άνετο και οργανωμένο χώρο κοντά στο γήπεδο των Σερβίων. Εκατοντάδες προϊόντα κάθε είδους, Λούνα Πάρκ και υπαίθριες ταβέρνες είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Εμποροπανήγυρης Σερβίων που αποτελεί έναν σημαντικό εμπορικό και κοινωνικό θεσμό για την ευρύτερη περιοχή.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το Ύστατο Χαίρε σε έναν ΗΡΩΑ!

Αντίο φίλε Γιώργο! Μαζί με τον ηρωικό θάνατο σου, σου ξεψύχησε μια για πάντα η ηθική σ’ αυτόν τον τόπο. Σε λοιδόρησαν, σε κυνήγησαν, σε καταράστηκαν, σε εκδικήθηκαν αλλά τα μάτια σου λέγανε ΟΧΙ. Ήσουνα πεντακάθαρος γι αυτό και δεν μπόρεσαν να σε ρίξουν.
Κάποιοι απήγαγαν τα δάκρυά σου και το αίμα που έφτυνες... το έχουνε στις τσέπες τους... δυστυχώς αυτοί είναι …δεν έχουν ίχνος ανθρωπιάς πάνω τους.
Σήμερα η υποκρισία περισσεύει αφού κατάφεραν ότι είχαν βάλει κατά νου εδώ και τόσο καιρό, οι ίδιοι μισάνθρωποι ήρθαν να σε χαιρετήσουν…..
Φίλε Γιώργο ΟΛΑ όσα έκανες για να λάμψει η αλήθεια στο Βελβεντό δεν θα πάνε χαμένα. Μας αφήνεις βαρύ φορτίο, να είσαι σίγουρος πως υποχρέωση μας να υπερασπιστούμε την τιμή σου και την θυσία σου. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας ως ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ.
Φίλε Γιώργο η θυσία σου ας γίνει η απαρχή για ένα διαφορετικό μέλλον σ αυτόν τον τόπο
Αντίο φίλε………πάντα χαμογελαστός..!


Το Προφίλ μας