Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΔΕΔΥ Κοζάνης καλεί τους εργαζόμενους στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΗ Εκτελεστική Γραμματεία του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κοζάνης καλεί τους εργαζόμενους, τους άνεργους και τους συνταξιούχους, ξανά στον αγώνα και   στην 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 Σεπτεμβρίου 2012. Όλοι στη συγκέντρωση την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 Σεπτεμβρίου στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ώρα 11:00 π.μ.
Επί δυόμιση (2,5) χρόνια κόβονται και ξανακόβονται μονομερώς μισθοί, συντάξεις και κοινωνικές παροχές, ενώ το «τέρας» του χρέους και των ελλειμμάτων συνεχίζει «ανίκητο» να απαιτεί συνεχώς νέες θυσίες και νέες περικοπές.  

Με αυτές τις άδικες και προκλητικές πολιτικές οδηγούν τους πολίτες στην χρεοκοπία και την Ευρώπη στη διάλυση. Αυτά που μας «προσφέρουν» δεν είναι βοήθεια, αλλά ΘΗΛΕΙΑ ΠΝΙΓΜΟΥ και ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, χωρίς προοπτική και μέλλον.
Η Κυβέρνηση, οι Τροϊκανοί και οι Ευρωπαίοι ηγέτες πρέπει να καταλάβουν ότι πίσω από τους αριθμούς και τους δείκτες υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ και ΨΥΧΕΣ με δικαιώματα και απαιτήσεις
Απαιτείται λοιπόν σε αυτή τη δύσκολη και άνιση μάχη η μέγιστη δυνατή ΕΝΟΤΗΤΑ στον αγώνα και στην πάλη. Δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια ξεχωριστών δράσεων και διασπαστικών συμπεριφορών.
Να μην περάσουν τα νέα μέτρα


ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε!
AΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ  ΜΑΣ
την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 Σεπτεμβρίου 2012
Όλοι στην συγκέντρωση
στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης 
την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 Σεπτεμβρίου 2012 και Ώρα 11:00.

Από την Εκτελεστική Γραμματεία
του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Κοζάνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας