Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2011

Σε πλήρη σύγχυση..

Αφού ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δήλωσε από τηλεοράσεως «ένας είναι ο αρχηγός, ο Αντώνης Σαμαράς, τον οποίο στηρίζουμε», ακολούθως επιβεβαίωσε εκ νέου ότι ο ίδιος παρέχει στήριξη και στις αντιπολιτευτικές προς τη γραμμή Σαμαρά εσωκομματικές φωνές, που κατά τη γνώμη του έχουν τα δίκια τους. Τι άλλο αποδεικνύει η... σχιζοφρενική αυτή τοποθέτηση αν όχι την τεράστια σύγχυση που επικρατεί στο μυαλό του έκπτωτου περιφερειάρχη;
Και έρχεται από δίπλα η υπαινικτική (και με πολλούς «γαλάζιους» αποδέκτες) δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Δημήτρη Αβραμόπουλου (στο σκίτσο) σύμφωνα με την οποία «κατά τη διάρκεια της διαδρομής αυτής της κυβέρνησης θα ήταν οξύμωρο να την αντιπολιτεύονται το κόμματα που τη στηρίζουν» για να επιβεβαιώσει ότι δεν είναι μόνο ο κ. Ψωμιάδης που δεν ξέρει τι να στηρίξει και τι να καταγγείλει, τι να υιοθετήσει και τι να αποποιηθεί: Όπως επιβεβαιώνεται καθημερινά, η εκ παραλλήλου συμμετοχή της ΝΔ στην κυβέρνηση και η διατήρηση του ρόλου της ως αξιωματικής αντιπολίτευσης φέρουν ενίοτε χαρακτηριστικά σχιζοφρένειας που παραπέμπουν στον δρα Τζέκιλ και στον κ. Χάιντ.


Μετά τιμής

Πανδώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

Το Προφίλ μας