Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ανέλαβε καθήκοντα η Νέα Διοικητική Επιτροπή του ΕΒΕ Κοζάνης

Ανέλαβε επίσημα τα καθήκοντα της η νεοεκλεγείσα Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης που προέκυψε από τις εσωτερικές εκλογές του Διοικητικού Συμβουλίου που έγιναν στις 27/12/2011, μετά την ολοκλήρωση και της διαδικασίας της παράδοσης από την απερχόμενη Δ.Ε στα μέλη της νεοεκλεγείσας της διοίκησης του Επιμελητηρίου.
Μετά την τυπική ολοκλήρωση της διαδικασίας κατά την οποία ο απερχόμενος πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Χρήστος Σάββας, και  οι απερχόμενοι Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Σταύρος Θεοφράστου,  Β’ Αντιπρόεδρος κα Μαρία Ασμανίδου, Γενικός Γραμματέας κ. Κων/νος Κυριακίδης και Οικονομικός Επόπτης κ. Αντώνης Σιαμπανόπουλος υπέγραψαν το πρωτόκολλο «παράδοσης»
  και ευχήθηκαν ολόψυχα να ευοδωθούν οι στόχοι της νέας Διοίκησης για ένα Επιμελητήριο ισχυρό και ικανό να πρωτοστατεί στην επίλυση τω προβλημάτων των μελών του, ιδιαίτερα στη δύσκολη σημερινή οικονομική συγκυρία  που βιώνει ο επιχειρηματικός κόσμος, τα νέα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής επίσημα πλέον ανέλαβαν έργο, υπογράφοντας με τη σειρά τους το πρωτόκολλο «παραλαβής»
Τα μέλη της νέας Διοικητικής Επιτροπής ο Πρόεδρος κ. Κων/νος Κυριακίδης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Ιάκωβος Παντελίδης, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Κοσμίδης, ο Γενικός Γραμματέας κ. Ιωάννης Μητλιάγκας και ο Οικονομικός Επόπτης, κ. Νικόλαος Σαρρής, αφού ευχαρίστησαν τους απερχόμενους για τις ευχές τους διαβεβαίωσαν για άλλη μια φορά ότι «μέλημα της νέας διοίκησης είναι να βρισκόμαστε κοντά στα μέλη στις δύσκολες καταστάσεις που περνούν» και ακόμη ότι «καθήκον μας είναι η προάσπιση των συμφερόντων των συναδέλφων  μέσα στα πλαίσια των αρχών του επιμελητηριακού θεσμού και αυτό θα πράξουμε σε αγαστή συνεργασία με όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου».
 ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας