Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Περί των απολογισμών – ισολογισμών και τα του Δήμου Βελβεντού.


Στις 19 Δεκεμβρίου 2011 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων – Βελβεντού με αποκλειστικό θέμα την έγκριση των απολογισμών - ισολογισμών των καποδιστριακών Δήμων Βελβεντού, Σερβίων, Καμβουνίων και της Κοινότητας Λιβαδερού. Μια συνεδρίαση, στην οποία – μεταξύ άλλων και για μια ακόμα φορά - καταδείχτηκε η συνεχής και αγωνιώδης προσπάθεια, της πλειοψηφίας κυρίως του Δημοτικού Συμβουλίου για απαξίωση του έργου της Δημοτικής Αρχής Βελβεντού.

Ιδιαίτερη προσπάθεια – κατά τη γνωστή πλέον πρακτική της Δημοτικής Αρχής – καταβλήθηκε προκειμένου να διαμορφωθεί μια στρεβλή εικόνα για τον Δήμο Βελβεντού, να αναλωθεί το μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης σε θέματα δευτερεύουσας σημασίας και να επικεντρωθεί το ενδιαφέρον κατά τρόπο ανισοβαρή και προκλητικό σε «ζητήματα» που αφορούν ομόφωνες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού.
Το πρώτο αφορούσε τη δωρεά για την κατασκευή κολυμβητηρίου και την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βελβεντού, μικρό μέρος αυτής να χρησιμοποιηθεί, στα μέσα του Δεκεμβρίου του 2010, προκειμένου να εξοφληθούν δαπάνες του Δήμου, με τη ρητή και σαφή υποχρέωση να επανατοποθετηθούν τα χρήματα αυτά στο ποσό της δωρεάς από τους πόρους που επρόκειτο να καταβάλει η πολιτεία (διάφοροι φόροι, ΣΑΤΑ κλπ) έως τα τέλη του χρόνου.
Σε αντίθεση με τα όσα διαλαλεί ο κ. Κωνσταντόπουλος περί 150.000€, από το συνολικό ποσό της δωρεάς εκταμιεύθηκαν με τους παραπάνω όρους 66.000€ που αφορούσαν τις μελέτες του έργου του κολυμβητηρίου, 25.000€ επιστράφηκαν στο λογαριασμό από τον Δήμο Βελβεντού πριν το τέλος του έτους ενώ τελικά το ποσό που χρησιμοποιήθηκε για πληρωμή δαπανών και κυρίως προμηθευτών ανερχόταν περίπου στις 53.000€. Την εκκρεμότητα αυτή γνώριζε από την πρώτη στιγμή ο κ. Κωνσταντόπουλος και οι συνεργάτες του, όπως επίσης και τον τρόπο τακτοποίησης: Τα έσοδα που αφορούν το Βελβεντό και εισρέουν στα ταμεία του Δήμου – με άγνωστους σε μας αποδέκτες - είναι υπερπολλαπλάσια. Ας εκταμιεύσει από κει το ποσό ο κ. Κωνσταντόπουλος κι ας σταματήσει επιτέλους να διακινεί ανούσια, αν όχι ανύπαρκτα, θέματα που αφορούν την διαχείριση του καποδιστριακού Δήμου Βελβεντού. Ας σταματήσει να κόπτεται δημόσια περί νομιμότητας και παρανομιών. Νομικούς συμβούλους έχει εξάλλου. Και επιτέλους ας αναλογιστεί περί νόμιμου και ηθικού. Ενόψει της «διοικητικής συνένωσης» κύριο μέλημα της Δημοτικής Αρχής Βελβεντού ήταν κυρίως η κάλυψη των προμηθευτών του Δήμου και η διασφάλιση συνέχισης λειτουργίας βασικών δομών στο Βελβεντό – και δικαίως απ’ ό,τι αποδεικνύεται εδώ και έναν χρόνο σε σχέση με την τακτική μη πληρωμής του νέου Δήμου.
Το δεύτερο θέμα ήταν ένα ακόμη δυσάρεστο επεισόδιο σε ένα σήριαλ που παίζεται από την αρχή της χρονιάς με πρωταγωνιστή τον κ. Κωνσταντόπουλο και τις συνεχόμενες δημόσιες δηλώσεις του περί «χρέους» του καποδιστριακού Δήμου Βελβεντού. Ένα «χρέος» που έχει πάρει σύμφωνα με τις κατά καιρούς δηλώσεις απίστευτες διαστάσεις και δίνονταν στη δημοσιότητα με απίστευτες διακυμάνσεις, δείγμα προφανώς της αγωνιώδους και απέλπιδας προσπάθειας του, να ψέξει τη διαχείριση της Δημοτικής Αρχής του Βελβεντού και να αποδομήσει – μάταια φυσικά - ένα από τα κυριότερα επιχειρήματα της κοινωνίας μας στον αγώνα που κάνει για την αυτοδιοικητική της ανεξαρτησία.
Στο παραπάνω Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στις μετέπειτα συνεντεύξεις του ο  κ. Κωνσταντόπουλος, αναφέρονταν για χρέος του Δήμου Βελβεντού προς προμηθευτές, εργολάβους κλπ., της τάξεως των  900.000€, στο οποίο προστίθεται ένα ποσό από δάνειο ύψους 196.000€ και μιας αγωγής προς το Δήμο Βελβεντού ύψους 45.000€  χωρίς βέβαια να δίνει τις απαραίτητες διευκρινήσεις ή σκοπίμως να τις αποκρύπτει. Η αλήθεια είναι ότι:  το ποσό των 900.000 αφορούσε ΜΟΝΟ εκτελεσθέντα έργα, ή τμήματα αυτών, τα οποία ήταν ενταγμένα σε χρηματοδοτικά Προγράμματα της πολιτείας (ΘΗΣΕΑΣ - ΕΤΕΡΠΣ κλπ.) ή του Τοπικού Πόρου Ανάπτυξης. Έργα που η πολιτεία δεν χρηματοδότησε – ως όφειλε – μέσα στο 2010. Όμως ήδη σημαντικό μέρος εκ των άνω οφειλών εισέρευσαν στα ταμεία του Δήμου εντός του 2011. Και για τα υπόλοιπα επίκειται άμεσα, η αποπληρωμή τους. Γιατί το αποκρύπτει; Το δάνειο των 196.000€ που πήρε ο Δήμος Βελβεντού και αφορά εργασίες στο κτίριο του κληροδοτήματος «Ζήνωνος Παπαναστασίου», αποπληρώνεται μεν κανονικά από τα τακτικά έσοδα του Δήμου, τα οικονομικά οφέλη όμως από τα έσοδα του κληροδοτήματος που πηγαίνουν σε υποτροφίες για μαθητές και φοιτητές του Βελβεντού είναι πολλαπλάσια. Γιατί το αποκρύπτει; ; Τέλος, η αγωγή προς το δήμο των 45.000 αφορά πρόγραμμα του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας (τότε)  που ανατέθηκε νομίμως στο Δήμο Βελβεντού αλλά δεν εξοφλήθηκε ποτέ και ο Δήμος οφείλει να τα διεκδικήσει. Γιατί δεν μας λέει ο κ. Κωνσταντόπουλος ποιοι είναι οι προμηθευτές, οι υπάλληλοι, οι εργάτες ή άλλοι που έχουν λαμβάνειν πραγματικά από τα ταμεία του Δήμου;

            Η Δημοτική Αρχή Βελβεντού προνόησε και να εντάξει και να υλοποιήσει σειρά αναπτυξιακών έργων – σημαντικών πράγματι για το Βελβεντό και τους οικισμούς των Πιερίων – αλλά και να εξοφλήσει προμηθευτές, επαγγελματίες και παράλληλα εργαζόμενους. Και όχι μόνο τους αιρετούς, όπως επανειλημμένα (ως αρνητική κριτική) τονίστηκε στη διάρκεια της συνεδρίασης. Και ευτυχώς που η Δημοτική Αρχή του Βελβεντού προνόησε και προμήθευσε με κάθε λογής υλικό όλα τα νομικά πρόσωπα, όλες τις υπηρεσίες του Δήμου αλλά και τα σχολεία έτσι ώστε να μη χρειαστούν υποστήριξη για το μεγαλύτερο μέρος της μέχρι σήμερα νέας διαχείρισης. Αλλά όλα αυτά σκοπίμως αποσιωπούνται από την δημοτική αρχή.  
 Όλα τα παραπάνω, κατά την ψήφιση του απολογισμού και των ισολογισμών του 2009 και 2010, ο κ. Κωνσταντόπουλος τα προσπέρασε!  Και στάθηκε στην «παράνομη» απόφαση της ανάληψης μικρού τμήματος της δωρεάς. Τις παραμέτρους βέβαια της υπόθεσης τις γνωρίζει πάρα πολύ καλά (αφού έχει ξανασυζητηθεί μάλιστα και στο ίδιο το Δημοτικό Συμβούλιο) αλλά τις αποσιωπά. Ασκώντας στην ουσία έλεγχο σκοπιμότητας σε ομόφωνη απόφαση άλλης διαχειριστικής περιόδου, άλλου Δημοτικού Συμβουλίου, άλλης Δημοτικής Αρχής. Και το χειρότερο, εκδίδοντας δικαστικές αποφάσεις από του βήματος του Δημοτικού του Συμβουλίου κατηγορώντας για παρανομίες ένα άλλο –ολόκληρο- Δημοτικό Συμβούλιο, προσβάλλοντας ευθέως αυτοδιοικητικούς και υπαλλήλους που εργάστηκαν στο Δήμο αυτό.
 Όταν μάλιστα ακόμη και από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο επί των Οικονομικών τον κ. Μπάκανο, τονίστηκε κατά την συζήτηση του απολογισμού του πρώην Δήμου Σερβίων το εξής: «μακάρι όλοι και ο Δήμος Σερβίων να είχαν την σωστή οικονομική διαχείριση που είχε ο Δήμος Βελβεντού», ενώ παρόμοια δήλωση του ίδιου αντιδημάρχου είχε γίνει και σε παλιότερο Δημοτικό Συμβούλιο και αφορούσε τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Βελβεντού (ΔΗ.Κ.Ε.ΒΕ.).
            Αλλά η ουσία είναι αλλού: ο κ. Κωνσταντόπουλος επέλεξε για άλλη μια φορά να αποπροσανατολίσει από τα πραγματικά προβλήματα και τις πραγματικά ελέγξιμες δημοτικές διαχειρίσεις και να στρέψει τη συζήτηση στον Καποδιστριακό Δήμο που στο ελάχιστο συμβάλλει στο πραγματικό χρέος του καλλικρατικού Δήμου. Τα κονδύλια που λείπουν και τις παράνομες αποφάσεις μπορείτε και πρέπει να τις αναζητήσετε εκτός Βελβεντού. Και επιτέλους, μακάρι με την ίδια «επιμονή» με την οποία ασχοληθήκατε με το Βελβεντό να είχατε ασχοληθεί με όλα όσα και στην προεκλογική περίοδο αλλά και μετά, ψιθυρίζονταν «ανεπίσημα»  για τη διαχείριση του Δήμου Σερβίων ως και το 2010.
            Είναι αυτονόητο ότι ούτε σε θέση είμαστε αλλά και ούτε έχουμε το δικαίωμα να κρίνουμε οποιαδήποτε πρώην Δημοτική Αρχή Δήμου που ενσωματώθηκε στο νέο αυτοδιοικητικό σχήμα. Ούτε δικαστές είμαστε ούτε εισαγγελείς. Όμως ελέγχουμε το Δημοτικό Συμβούλιο που απαξιώνει με τρόπο προκλητικό τον πρώην Δήμο Βελβεντού και ασχολείται ελάχιστα με τα οικονομικά βάρη που εισέφεραν άλλοι και που κατέταξαν τον καλλικρατικό Δήμο στους ελάχιστους υπερχρεωμένους σ ’όλη την Ελλάδα.
            Και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ δώδεκα μήνες τώρα, που η νέα Δημοτική Αρχή έχει κυριολεκτικά εγκαταλείψει το Βελβεντό δεν νομιμοποιείται μόνο να κρίνει. Αλλά και να αξιολογεί τα πεπραγμένα της. Τα οποία είναι μέχρι στιγμής σχεδόν μόνο οι βαρύγδουπες ανακοινώσεις για έργα στη Δημοτική Ενότητα (κατά τον Καλλικράτη) του Βελβεντού, τα οποία είχε μελετήσει, προετοιμάσει και προτείνει προς την Β/θμια Αυτοδιοίκηση και στη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η Δημοτική Αρχή του Βελβεντού. Και που είναι τα μόνα σχεδόν έργα, σ’ ολόκληρο τον διευρυμένο Δήμο, που πήραν το δρόμο τους! 
            ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ φτάνουν πια τα επικοινωνιακά τερτίπια – γιατί περί αυτού πρόκειται – στα οποία βέβαια μας έχουν συνηθίσει οι επικεφαλείς του διευρυμένου Δήμου. Τα προβλήματα είναι υπαρκτά και καθημερινά διογκούμενα. Τα ερωτήματα του Βελβεντού για τους πόρους που του αναλογούν και τη διαχείρισή τους από τους υπεύθυνους επίσης υπαρκτά και αμείλικτα. Γιατί εμείς εδώ έργα δεν βλέπουμε παρά μόνο ελλείψεις, προκλήσεις και εκμετάλλευση όλων όσων το Βελβεντό είχε καταφέρει και είχε αποκτήσει. Η στιγμή βέβαια που η κοινωνία του Βελβεντού θα ζητήσει πειστικές απαντήσεις είναι κοντά. Μια κοινωνία που κρίνει και κυρίως δεν αποπροσανατολίζεται από τον κυριότερο στόχο της που είναι η διεκδίκηση της επανασύστασης του Δήμου Βελβεντού.

Το Δ.Σ. της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ»

28 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΘΙΜΙΘΙΚΑΤΕ ΡΕ

Ανώνυμος είπε...

αλλα λογια να αγαπιομαστε στεργιου

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΔΩ

http://olavelvento.blogspot.com/

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Στεργίου γιατί αισθάνεσε συνέχεια την ανάγκη να απολογείσε κυπτόμενος πίσω απο τη σφραγίδα της ΜΚΟ; Δήμαρχος πλέον δεν είσαι ούτε δημοτικός σύμβουλος.Ασκοπα χαλάς τρία κινητά τον μήνα και δυο υπολογιστές. Με ποιούς τελοσπάντων επικοινωνείς; Με τα υπουργεία ; Με τον Περιφερειάρχη ; Με τον Δήμαρχο ; Με το δεσπότη ; Μήπως με τον Φούφουτο ;
Μήπως αισθάνεσε ενοχές που ευνούχισες κυριολεκτικά την κοινωνία του Βελβεντού και την άφησες χωρίς εκπροσώπηση στο νέο δήμο και σήμερα ζητάς τα ρέστα.
Αφού κύριοι της ΜΚΟ δεν αναγνωρίζετε την δημοτική αρχή καθίστε κλωσείστε τα αυγά σας δεν δικαιούστε να ομιλείτε.
Συνεχίστε να ζυμώνεστε κάθε απόγευμα στο κουτούκι σας και να κάνετε ομφαλοσκόπηση.
Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά σας θάναι.
over

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο μοναδικός που τα γνώριζε είναι ο Μανωλίξ και ο ίδιος απαντά με λεπτομέρειες και επι τούτου, εντούτοις για άλλη μια φορά δεν έχει ούτως η άλλως τα α@@@@ια να υπογράψει και να βάλει το όνομα του στο κείμενο που έστειλε ως Συντονιστική. Άραγε και η Συντονιστική γνώριζε για το έγκλημα με τα 150.000, με την υπογραφή της στο κείμενο υπογράφει την εμπλοκή της στο "σκάνδαλο" θα πρέπει σύντομα να απολογηθεί γιατί ΟΧΙ και στο Εισαγγελέα, γιατί πήραν τα χρήματα από τον λογαριασμό....

Ανώνυμος είπε...

1. Πήρες ή δεν πήρες ΜΑνωλάκη λεφτά από τη δωρεά; Αυτό έχει σημασία. Αφού πήρες λεφτά που δεν έπρεπε για να πληρώσεις τους αιρετούς τί τα θες τα άλλα;
2. Σε όλη την Ελλάδα υπολογίζονται τα χρέη των Δήμων με τον ίδιο τρόπο. Στο Βελβεντό; ΌΧΙ. Εκεί πρέπει να ακολουθήσουν τον Μανώλειο τρόπο για να μην χρωστάνε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Για τα 220.000 του φίλου του θα μας πει κάτι;

Ανώνυμος είπε...

K. DIMARXE OSO XAIDEYS TON FEFEKA 8A TON BRISKIS MPROSTASOY.STON ISAGELEA OSO INE NORIS.

Κ.Τ. είπε...

ΒΑΛΤΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! ΟΠΩΣ Χ.Ε., ΝΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΙΩΤΗΣ, ΑΙ-ΒΡΕΣ ΚΛΠ.

Κ.Τ.

Ανώνυμος είπε...

ρε κατακαημενα σερβιωτακια εδω ο κοκολιος σας εβαλε μεσα οχτω εκατομυρια και σεις ακομα κοιμαστε και ξυπνατε με το στεργιου στο μικρο σας μυαλουδακι; ξυπνηστε ρε καημενα και πιαστε τα δεκανικια γιατι οι σημερινοι σας "αρχοντες" θα αποδειχθουν χειροτεροι ολων των προηγουμενων.

Ανώνυμος είπε...

Άσε ρε Βελβενάκι την κατάντια σας... Τελικά ο δικός σας "άρχοντας" είναι ο χειρότερος όλων και το χειρότερο είναι ότι το δικό σας μικρό μυαλουδάκι ακόμη νομίζει ότι μεγαλούρησε. Τα γένια του ευλογούσε ρεεεεε. Κάποια στιγμή θα ξυπνήσετε κι εσείς κατακακημένα βελβενάκια και θα δείτε πόσο απομονωμένοι είστε από τον υπόλοιπο κόσμο που ζει στο 2012.

Ανώνυμος είπε...

Πολλα τα αμαρτηματα του στεργιου αλλα εγω θα σταθω σε ενα που για μενα ειναι το ποιο μεγαλο, αυτος και η κλικα του στερησε απο την νεολαια μας αυριο μεθαυριο να μην μπορουν να διεκδικησουν τιποτα απο την περιοχη του δημου ΣΕΡΒΙΩΝ-ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ.Και ξερεις κατι μια χαρα τον βολευει και τον ΚΩΝΣΤ/ΛΟ η μη παρουσια Βελβεντινων στο δημοτικο συμβουλιο,μια χαρα θα ξεχρεωθουν τα Σερβια απο τα λευτα που ηταν για το Βελβεντο.

Ανώνυμος είπε...

Το προβλημα αγαπητοι μου συνδημοτες δεν ειναι ΤΙ εγινε στο παρελθον αλλα ΤΙ θα κανουμε στο ΜΕΛΛΟΝ ? ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ .Αυτο το κουκλοθεατρο δεν μπορει να συνεχιστει αλλο , και εσυ στεργιου το ξερεις πολυ καλυτερα απο οποιονδηποτε αλλον. Βγες δημοσια και πες οτι δεν υπαρχει περιπτωση το ΒΕΛΒΕΝΤΟ να μεινει ανεξαρτητο και να βαλουμε στοχο την αναπτυξη του ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ εστω και υπο αυτες τισ συνθηκες . ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΩΝ , ΠΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΦΕΚΣ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΑ 150.000

"Σε αντίθεση με τα όσα διαλαλεί ο κ. Κωνσταντόπουλος περί 150.000€, από το συνολικό ποσό της δωρεάς εκταμιεύθηκαν με τους παραπάνω όρους 66.000€ που αφορούσαν τις μελέτες του έργου του κολυμβητηρίου, 25.000€ επιστράφηκαν στο λογαριασμό από τον Δήμο Βελβεντού πριν το τέλος του έτους ενώ τελικά το ποσό που χρησιμοποιήθηκε για πληρωμή δαπανών και κυρίως προμηθευτών ανερχόταν περίπου στις 53.000€. Την εκκρεμότητα αυτή γνώριζε από την πρώτη στιγμή ο κ. Κωνσταντόπουλος και οι συνεργάτες του, όπως επίσης και τον τρόπο τακτοποίησης: Τα έσοδα που αφορούν το Βελβεντό και εισρέουν στα ταμεία του Δήμου – με άγνωστους σε μας αποδέκτες - είναι υπερπολλαπλάσια. "


ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΧΕΡΙ, ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΣΚΟΠΟ,,,,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΟΕΕΕΕΟΟΟΟ!!!!

ΑΚΠΠ(Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών πέρα από το Ποτάμι) είπε...

ΜΚΟ πάρτε το χαμπάρι δεν μπορείτε να μας δουλεύετε, ΕΜΕΙΣ αυτό που ξέρουμε είναι όταν το ΑΦΕΝΤΙΚΟ δεν δίνει τα λεφτά στον εργάτη, στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ το λένε ΧΡΩΣΤΑΕΙ !!!!!!!! , στα κινέζικα δεν το ξέρουμε πως το λένε.
Λοιπόν και εσείς τις 900.000 τις ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΤΕ!!!!!, τι είναι αυτά που μας γράφεις, αν αν αν πέρνατε τα λεφτά από το κράτος δεν θα τα χρωστούσατε και ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ, αν είχαμε γένια θα γινόμασταν ΠΑΠΑΔΕΣ
ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΗΖΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝ,ΑΝ ΑΝ ΑΝ........

ΕΜΕΙΣ, Αυτό που θέλουμε να μάθουμε είναι:

"ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ" ΑΥΤΌ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΘΕΛΟΥΜΕ


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ΜΚΟ στείλτε το και στον ΚΟΥΤΑΒΑ

Ανώνυμος είπε...

dimarxe ton kokolio esi ke ta tsirakiasoy ton exete taraksi stis minisis. ton FEFEKA tipota.ti ton fovase re ton makaka;

Ανώνυμος είπε...

8 μέρες χρειάσθηκαν για να βρεθούν τόσο φθηνές δικαιολογίες.Το όλα Βελβεντό χρειάσθηκε 2 ώρες για να γράψει το άρθρο του.Οταν γράφεις αλήθειες δεν χρειάζεται χρόνος.Απλά αναφέρεις γεγονότα.Δυστυχώς για τον Στεργίου τα πράγματα έχουν αγριέψει και καλό θα ήταν για αυτόν να μην παίρνει στο λαιμό του και ανθρώπους που δεν φταίνε καθόλου για εδώ που έφτασε το Βελβεντό.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε ΤΟΥΚΑ!! ΑΚΠΠ το ποσα επερναν οι αιρετοι του βελβεντου σ'ενδιαφερει; το πόσα επερνε και ποσα παιρνει ο αφεντης σου ο κωνσταντοπουλος ενω εσυ δεν εχεις να φας δε σε νοιαζει; ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ Ε ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ!!!

Ανώνυμος είπε...

Μ΄αρεσε πολυ ο χαρακτηρισμος, ''ΣΕΡΒΙΩΤΆΚΙΑ" κατι μου θυμιζει απο στρατιωτάκια.....

Ανώνυμος είπε...

δεν χρειάστηκαν 8 μέρες. Απλά, μέρες που είναι, το λιγότερο που ήθελαν στη Μ.Κ.Ο. ήταν να μας ζαλίζουν πριν τις γιορτές με απαντήσεις, που οφείλουν να δίνουν. Αν και όλα αυτά (περί δωρεάς) έχουν ειπωθεί τουλάχιστον σε τρεις συνελεύσεις. Και ας φαντάζει σε σένα 12.27π.μ. η αλήθεια "φτηνές δικαιολογίες". Αλλά φυσικά κάποιοι έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που αποδέχοναται το κάθε τί που λέει ο Κωνσταντόπουλος. Ακόμα και με παραποίηση της αλήθειας ή με απόκρυψη μέρους της και με μισόλογα.

Ανώνυμος είπε...

Εμ απο το να αποδέχονται το κάθε τι που λέει ο Φεφεκς με απόκρυψη της αλήθειας και παραποίηση των γεγονότων καλλίτερα ο Κωνσταντόπουλος!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ας μας πει ο Στεργίου την αλήθεια στις εκλογές της ΜΚΟ το νέο έτος.Ας κάνει το απολογισμό του και ας μας πει:
Πήρε ή δεν πήρε λεφτά το Δεκεμβριο από τα ταμεία του Δήμου;
Ποιοι άλλοι αιρετοί πήραν λεφτά και πόσα ήταν αυτά;
Πόσα έργα βιτρίνας έκανε μετά το καλοκαίρι και αυτά με τι λεφτά τα πλήρωσε;
Oλος ο Αγώνας για την ανεξαρτησία του Βελβεντού πέρασε από τα δημοτικά ταμεία;
Πόσα λεφτά έχει αυτή την στιγμή η ΜΚΟ;Που τα βρήκε;Aς ανοίξουν όλους του λογαριασμούς για να αποδείξουν όλη την αλήθεια στο Βελβεντινό λαό.
Πως γίνεται ένας δήμος με 0 ελλείματα το 2009 να μπαίνει μέσα 900.000+150000(δωρεάς)=1.150.000 E σε ένα χρόνο.Αυτό ούτε ο πρώην Δήμαρχος Σερβίων δεν το κατάφερε.

Και όλα αυτά να τα αποδείξει με χαρτιά.Γιατί τα λόγια συνεχώς αλλάζουν.

ai-vreS είπε...

Ψυχραιμία παιδιά. Οι αιρετοί πληρώνονται για τη θητεία τους. Αυτό ορίζει ο νόμος. Άρα ο Στεργίου έκανε το αυτονόητο πληρώνοντας τους αιρετούς. Τώρα αν δικαιούται το ΔΣ να κάνει εσωτερικό δανεισμό από χρήματα δωρεάς είναι άλλο θέμα.

Ανώνυμος είπε...

Αι-vres σωστά πληρώνονται αλλά όχι και 84.000 ευρώ αν είναι αλήθεια φυσικά αυτό που γράφτηκε.Ας βγει και ας μας πει πόσα πήρε.

ai-vreS είπε...

........

Ανώνυμος είπε...

καλα

Ανώνυμος είπε...

http://kozanimedia.gr/archives/44952

Το Προφίλ μας