Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πολιτική ομιλία Λάζαρου Λωτίδη: μεγαλειώδης σε πλήθος κόσμου και παλμό


Μεγαλειώδης σε πλήθος κόσμου και παλμό πολιτική ομιλία πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Πτολεμαΐδας ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ» κ. Λάζαρος Λωτίδης.
Σε μια πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πόλης πολιτική συγκέντρωση, ο κ. Λωτίδης έδωσε το σύνθημα της νίκης για το συνδυασμό, μιας νίκης που ανήκει πρωτίστως στους πολίτες της Εορδαίας. Παρόντες στην ομιλία οι βουλευτές του νομού κ.κ. Αλέκος Αθανασιάδης, Γιάννης Βλατής και Πάρις Κουκουλόπουλος, ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Γιάννης Παπαϊορδανίδης με περιφερειακούς συμβούλους,  οι πρώην βουλευτές κ. Ρούλης Κοκελίδης και Ηλίας Βλαχόπουλος, ο πρώην νομάρχης κ. Ιορδάνης Ανδρεαδης, ο κ. Στέργιος Τζιμήκας, ο νομαρχιακός σύμβουλος Γιάννης Αποστολίδης και πλήθος κόσμου που έδωσε το δυναμικό παρόν.

Ο κ. Λωτίδης τόνισε ότι οι εκλογές τελειώνουν αυτή την Κυριακή όπου οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τον δήμαρχο που έχει γνώση, που διαθέτει όραμα και σχέδιο για την Εορδαία και ότι καλό είναι κανείς να μην προδικάζει τη βούληση των πολιτών παρασυρόμενος από τον ενθουσιασμό του.

Από βήματος κατέστησε απολύτως σαφές ότι από αυτή τη μάχη κανείς δεν περισσεύει και όλοι μαζί οφείλουμε να αγωνιστούμε για το καλό της πόλης μας, για την ανάπτυξη του τόπου μας: «ψηφίζουμε για αυτόν ο οποίος πιστεύουμε ότι μπορεί να φέρει λύσεις, ότι μπορεί να διεκδικήσει, ότι μπορεί να παρέμβει σε όλα τα επίπεδα για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Εορδαίας».

Ιδιαίτερη αίσθηση έκανε η αναφορά του κ. Λωτίδη για τα περιστατικά απειλών που δέχτηκαν υπάλληλοι του δήμου από τους ασκόπως θριαμβολογούντες του πρώτου γύρου που έδειξαν το πραγματικό αλαζονικό τους πρόσωπο με εκφράσεις του είδους «θα σου πω εγώ που θα είσαι από Δευτέρα».

Ο κ. Λωτίδης μίλησε με σκληρή γλώσσα απέναντι στις πρακτικές εκφοβισμού και απειλών εις βάρος των εργαζομένων δηλώνοντας ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι απαράδεκτες και δυστυχώς για τους εμπνευστές τους, αυτές ανήκουν στο παρελθόν και έχουν καταδικαστεί στη συνείδηση των πολιτών.

Ο κ. Λωτίδης τόνισε ότι ο νέος διευρυμένος δήμος Εορδαίας δεν είναι απλώς το άθροισμα των προηγούμενων δήμων. Είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο, πολύπλοκο και πολυσύνθετο, με πάρα πολλές και νέες αρμοδιότητες σε κρίσιμους τομείς όπως η υγεία, η παιδεία , η κοινωνική πρόνοια.

Η λογική ορισμένων ότι μπορούν να εφαρμοστούν στο νέο δήμο όλα όσα σε μικρογραφία ακολουθούσαν στον καποδιστριακό δήμο δείχνει ότι τίποτα δεν αντιλήφθηκαν από το πνεύμα και την ουσία του νέου αυτοδιοικητικού πλαισίου, του Καλλικράτη.

Ο συνδυασμός «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΔΑΙΑ», δήλωσε ο κ. Λωτίδης,  είναι ο μοναδικός που διαθέτει όραμα εφικτό και υλοποιήσιμο, με πειστικές και απόλυτα ρεαλιστικές προτάσεις για τα ζητήματα της οικονομικής ανάπτυξης, της ανεργίας, του προσανατολισμού της περιοχής σε νέες δραστηριότητες.

Ο κ. Λωτίδης δήλωσε ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για δημαγωγίες και πειράματα, ούτε καν για καλές προθέσεις. Το διακύβευμα αυτής της εκλογικής μάχης είναι  ποιος δήμαρχος αντιλαμβάνεται το μέγεθος αλλά και την ευθύνη του νέου δήμου, ποιος μπορεί να διεκδικήσει και να πετύχει όπου και όποτε απαιτείται, για να διασφαλίζει το συμφέρον του τόπου.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί που μοιράζουν ψηφοδέλτιο της Βίκυς και κυρίως ο κοντός, ο δάσκαλος, ο Βασίλειος ο Μέγας, έχουν καταλάβει περί τίνος πρόκειται;

έχουν καταλάβει το φτύσιμο που θα πέσει εάν βγει η Βρυζίδου υποβοηθούμενη και από αυτούς;

Κοντέ σε ακούσαμε να προτρέπεις σε κάποιον να βάλει υποψηφιότητα με τη Βρυζίδου και θα τον βγάλεις εσύ

Συγχαρητήρια, αποδεικνύεις περίτρανα ότι κανείς δεν είναι χειρότερος εχθρός από αυτόν που ευεργετήθηκε

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ a la cart!!!
Για να έχετε μόνο απαιτήσεις και καμιά υποχρέωση...

Δυστυχώς για ορισμένους, αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων... Μπράβο στα παιδιά!!!

Καιρός να τους καταδικάσουμε στη συλλογική συνείδηση και να τους θέσουμε στο περιθώριο της ιστορίας.

Τον Κοντό, που η πολιτική αγυρτεία του είναι αντιστρόφως ανάλογη του ύψους του...

Τον Βασίλειο τον Μέγα, που ενώ μπορούσε δεν ήθελε...

Τον Δάσκαλο, που διέψευσε τις προσδοκίες από πολύ νωρίς...

Τον Γιατρό, τον αμούστακο, που άλλα λέει, άλλα κάνει κι άλλα εννοεί...

Βέβαια υπάρχουν και άλλα μπουμπούκια του χωρου που είναι άξια αναφοράς...

Τον σύντροφο κομμουνιστή μηλοπαραγωγό, ο οποίος χρησιμοποιεί βέβαια άλλη εταιρεία, την KKE a la cart, και θυμάται το αγωνιστικό του παρελθόν στα μεσοδιαστήματα των εκλογικών αναμετρήσεων...

Ας όψεται το δάνειο από τον Μιχαήλ τον Μεγαλόκαρδο και τα γραμμάτια που του ξεπληρώνει...

Τον Αϊ Βασίλη που τρέχει για τα μεγάλα τα περιφερειακά και αγνοεί τα μικρά τα δημοτικά...

Να τους χαιρόμαστε!!!

ai-vreS είπε...

Επειδή δεν καταλαβαίνουμε Χριστό - μας πέφτετε κομματάκι μακριά, θέλει κάποιος να μας στείλει ένα mail με τη μετάφραση;

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Και για να μην ξεχνιόμαστε...

Ο συγκεκριμένος κύριος ελέγχεται ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΑ
και είναι ο μόνος τον οποίο κατάφερε να ΠΕΙΣΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει η κυρία Βίκυ στο Μουρίκι.

έκανε έργο λέει:

Τί έργο δηλαδή; έλεγε του άντρα της θέλω να βάλω τρία παγκάκια στην Αναρράχη και δέκα πλακάκια κόκκινα στα πεζοδρόμια στην Άρδασσα και αυτός, προϊστάμενος της μονάδας προγραμματισμού στη διαχειριστική αρχή γαρ, τα ενέκρινε οσονούπω, ρίχνοντας ενδεχομένως άλλους δήμους που είχαν κάνει ανάλογες αιτήσεις για χρηματοδότηση.

Αν βγει ο Δακής ο αντρούλης της θα είναι στην ίδια θέση και αν βγει και η Βίκυ θα γίνει μέγα έργο και στην Πτολεμαΐδα με τον ίδιο τρόπο που έγινε και στο Μουρίκι.

Μέχρι εκεί όμως, γιατί έργα από υπουργεία μάλλον δεν προβλέπονται. Και βέβαια όλα αυτά αν, λέμε αν, βγει ο Δακής και βγει και αυτή

Ανώνυμος είπε...

ποιος ενεκρινε τα <> της κας βικυς??????
γιατι το σβησατε??

ai-vreS είπε...

Διότι αναφερόταν σε μη αιρετό που δεν ασχολείται με την αυτοδιοίκηση. Λίγο προσοχή.

Ανώνυμος είπε...

δλδ η κα βικυ θα αναμορφωσει οικογενειακως την εορδαια??βρε......

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΟΡΔΑΙΑ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΩΤΙΔΗ ..ΑΝ ΤΗ ΧΑΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.....

Ανώνυμος είπε...

Ο ΛΩΤΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ.

Βελβεντινός είπε...

Και το τσιράκι του ο Λεσγίδης που "έφτυσε αίμα" για την αυτοδιοίκηση, τώρα σπίτι του, μαζί με την Αννούλα που ήθελε και δημαρχιλίκι. Όλοι οι κομπλεξικοί της αυτοδιοίκησης που επιδίωκαν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα, με τη σειρά σπίτι τους.-

Το Προφίλ μας