Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΝΩΣΗ για τη συνάντηση με το ΕΒΕ


Συνάντηση με το ΕΒΕ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ πραγματοποίησε την Τετάρτη 24   Νοεμβρίου  2010  το  Σωματείο  Ενέργειας  Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε   Η « ΕΝΩΣΗ », υλοποιώντας την απόφαση του έκτακτου Δ.Σ.  με το σοβαρό  θέμα που αφορά την περιοχή μας και τη ΔΕΗ της πώλησης – παραχώρησης  του 40% ΛΙΓΝΙΤΙΚΩΝ  ΚΑΙ ΥΔΡΟΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ  MW.Το προεδρείο της « ΕΝΩΣΗΣ » κατέθεσε  στο Δ.Σ. του ΕΒΕ τα εφιαλτικά σενάρια που θα προκύψουν για την περιοχή μας εάν υλοποιηθούν αυτά τα απαράδεκτα σχέδια της Κυβέρνησης.
Ζητήσαμε από το ΕΒΕ να είναι δίπλα μας, δίπλα στους εργαζόμενους και στη τοπική κοινωνία.Από την πλευρά του, το Δ.Σ του  ΕΒΕ  δήλωσε ότι τους βρίσκει συμφώνους  με τα αιτήματα μας και θα είναι δίπλα μας σε όποιους αγώνες πραγματοποιήσει το Σωματείο.
Συναδέλφισσες-οι
Η «  ΕΝΩΣΗ » θα συνεχίσει τον κύκλο επαφών και με όλους τους άλλους θεσμικούς φορείς του νομού  με στόχο όλοι μαζί να αποτρέψουμε αυτές τις αποφάσεις που θα καταντήσουν το λεκανοπέδιο Μαντούδι της Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.                                                                                           ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                             ΕΝΩΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας