Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Nέα υπηρεσία ενημέρωσης για την Ανοικτή Διακυβέρνηση λειτουργεί στο OpenGov.gr

Μια νέα υπηρεσία ενημέρωσης για την Ανοικτή Διακυβέρνηση λειτουργεί στο OpenGov.gr.  Στόχος της είναι η άμεση ενημέρωση του πολίτη μόλις αναρτάται μια νέα δράση ανοικτής διακυβέρνησης ώστε να μπορεί να συμμετέχει άμεσα.Για να εγγραφείτε συμπληρώστε το email σας και επιλέξτε εδώ:
http://www.opengov.gr/home/?page_id=99 τα υπουργεία για τις δράσεις  ανοικτής διακυβέρνησης των οποίων θέλετε να ενημερώνεστε.Με την εγγραφή στην υπηρεσία θα λαμβάνετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λίγο μετά την ανάρτηση νέων διαβουλεύσεων, προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος και δράσεων ανοικτής διακυβέρνησης από τα υπουργεία που εσείς επιλέξατε.

Η ενημέρωση για τις νέες διαβουλεύσεις θα περιέχει, για παράδειγμα, τη βασική πληροφόρηση για το θέμα της διαβούλευσης, το φορέα, τη διάρκειά της και φυσικά την ιστοσελίδα.
Εγγραφείτε στην νέα υπηρεσία εδώ: http://www.opengov.gr/home/?page_id=99

Ομάδα Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Γραφείου
του Πρωθυπουργού

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Εδώ πολυτεχνείο, εδώ πολυτεχνείο, σας μιλά ο αυτόματος τηλεφωνητής. Η γενιά του πολυτεχνείου αυτή την στιγμή απουσιάζει. Κυβερνά, ψηφίζει νόμους, γράφει βιβλία, έχει βολευτεί στις ΔΕΚΟ και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, είναι απόλυτα διεφθαρμένη, κάνει τον εργατοπατέρα και μας φλομώνει θεωρίες, κλέβει από το υστέρημα του λαού, το παίζει σοσιαλιστής ενώ εφαρμόζει τον καπιταλισμό στην πράξη, είναι φιλελεύθερος και κρύβει τον ρατσισμό και τον φασισμό του, ξεπουλάει την χώρα υποχρεώνοντάς την σε μακροχρόνια σκλαβιά χειρότερη από κάθε άλλη σκλαβιά.

Αφήστε το μήνυμά σας μετά τον χαρακτηριστικό ήχο.... --Τρόικα--."

Απόσπασμα από το "Αλ Τσαντίρι" της Τρίτης 23/11/2010, mail στον Λάκη Λαζόπουλο.

Ai-vres σε ποιά ακριβώς νέα δράση ανοιχτής διακυβέρνησης να γραφτούμε? Της Τρόικας?

Λ.Σ.

ai-vreS είπε...

Λ Σ μας απαγοήτευσες …

Ανώνυμος είπε...

Ανοιχτή διαβούλευση για τις αποφάσεις του ΔΝΤ,όλοι μιλάμε,όλοι συμμετέχουμε,όλοι έχουμε ενστάσεις και ο Στρός αποφασίζει.

Διαβουλεύσεις γίνονται μόνο στις πορείες και στην διαμαρτυρία όχι στα στημένα της χούντας.

Το Προφίλ μας