Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Άνοιξε τις πύλες του το Christmas Magic City στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ

Σε έναν μαγικό, παραμυθένιο και γεμάτο ελπίδες κόσμο, παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουν οι οικογένειές τους, επιχειρούν να μεταφέρουν τα παιδιά τα χριστουγεννιάτικα χωριά που έχουν στηθεί στη Βόρεια Ελλάδα. Την Κυριακή άνοιξε για πρώτη φορά τις πύλες του το Christmas Magic City στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, το οποίο ευελπιστεί να γίνει θεσμός.



Kαρουζέλ, παγοδρόμια, διαδραστικά παιχνίδια, κατασκευή χειροτεχνιών και θεατρικές παραστάσεις είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν -όχι πάντα δωρεάν- οι μικροί αλλά και όσοι αισθάνονται παιδιά.

Ήδη από την Κυριακή εκατοντάδες γονείς με τα παιδιά τους, εκμεταλλευόμενοι την ηλιόλουστη μέρα, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις της Έκθεσης, για να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων, που φέτος είναι λίγο… αργοπορημένο.
Άλλωστε η διοργάνωση αυτή έχει στόχο εκτός από τη διασκέδαση και την ψυχαγωγία του κοινού να τονώσει την κίνηση στο εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, ευελπιστώντας να συγκεντρώσει τουρίστες από την Ελλάδα αλλά και τα Βαλκάνια.
Στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα λειτουργούν τέσσερις διαφορετικές δράσεις: Christmas Magic Show (θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες κτλ.), Christmas Magic Kinderland (δημιουργικά εργαστήρια για παιδιά), Christmas Magic Market (αγορά με σαράντα σπιτάκια) και Christmas Magic Funpark (καρουζέλ, τρενάκι, πίστα αναρρίχησης κτλ.). Στις πρώτες δύο η είσοδος θα είναι δωρεάν, δηλαδή μόνο με το εισιτήριο εισόδου, ενώ στα παιχνίδια το εισιτήριο κοστίζει περί τα 2 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή εισιτήριου για την είσοδο στο χωριό ανέρχεται στα 3 ευρώ ανά άτομο και 2,50 ευρώ ανά άτομο για ομάδες από τέσσερις και άνω. Τα εισιτήρια διαρκείας κοστίζουν 15 ευρώ, ενώ με συμβολικό αντίτιμο 2 ευρώ ανά αυτοκίνητο θα υπάρχει και η δυνατότητα στάθμευσης εντός του χώρου της ΔΕΘ. Οι ώρες λειτουργίας του χωριού θα είναι τις καθημερινές από 5 μ.μ. έως 10 μ.μ., ενώ το Σαββατοκύριακο και τις ημέρες των εορτών από 10 π.μ. έως 10 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας