Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

19 νέοι Δωρητές Μυελού των Οστών


Υπάρχει Ανθρωπιά; Υπάρχουν ευαίσθητοι και συναισθηματικοί άνθρωποι; ΝΑΙ υπάρχουν. Δεκέμβριος 2009 – Νοέμβριος 2010 ένας χρόνος τρις εκδηλώσεις – καλέσματα για ιστική ταυτοποίηση των συμπολιτών μας, ώστε να γίνουν αν καλεστούν Δωρητές Μυελού των Οστών ενεργοποίησαν 68 εν δυνάμει δωρητές και ήρθαν έδωσαν δείγμα Αίματος για να μπουν στον πίνακα του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων. 
Στην διήμερη προσπάθεια 23 και 24 Νοεμβρίου 2010 εντάχθηκαν στην Εθνική δεξαμενή 19 νέοι δωρητές Μυελού των Οστών.  εννοείται ότι θα υπάρξει συνέχεια, ότι δεν είναι ευαισθησία της στιγμής, ήδη ετοιμάζουμε την λίστα για την επόμενη εξόρμηση. Γιαυτό όσοι ενδιαφέρονται να γίνουν δωρητές Μυελού των Οστών μπορούν να επικοινωνήσουν με το Σύλλογο και να ενταχθούν στο επόμενο πρόγραμμα.

 Μια φίλη που έδωσε δείγμα στην τελευταία εκδήλωση έγραψε στο fecebook του Συλλόγου (Η διαδικασία λήψης μυελού των οστών από δότες είναι πλέον πιο εύκολη μέσω του φλεβικού συστήματος, γι΄αυτό φίλοι δουλέψτε τη σκέψη μέσα σας, ίσως βρείτε τη δύναμη κι αισθανθείτε τη χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς κι αποφασίσετε να δώσετε κάτι ολότελα δικό σας !!!! σε ανθρώπους που έχουν τη απόλυτη ανάγκη σας...) και πιστεύω πως έχει απόλυτο δίκιο, ας το δουλέψουμε μέσα μας, ας προβληματιστούμε γιαυτούς, που θα δουν την επόμενη ανατολή του ήλιου, παρά μόνο αν κάποιος από εμάς τους χαρίσει το πολύτιμο Μόσχευμα Μυελού των Οστών,  που σε εμάς περισσεύει και γιαυτούς είναι η τελευταία ελπίδα.
* (Ανακοινώσεις, πρόγραμμα των επόμενων Αιμοδοσιών – Ενημέρωση για δωρεά Αιμοπεταλίων,
Μυελού των Οστών, Ιστών και Οργάνων αλλά και Ομφαλοπλακουντιακού Αίματος (Βλαστοκυττάρων), στα γραφεία του συλλόγου μας  Νικ. Πλακοπίτη 11, Φαξ-τηλ:.2461038177 κινητό: 6977337561).
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος
Τσαουσίδης Θεόδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας