Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης παρουσιάζει την κωμωδία «Η Βαβυλωνία»

Την κλασσική κωμωδία «Βαβυλωνία» του Δημήτρη Βυζάντιου παρουσιάζει στην κεντρική του σκηνή το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης από την Τετάρτη 16 μέχρι την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009, στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης, στις 9 το βράδυ.
Η σκηνοθεσία και η δραματουργική επιμέλεια είναι του Γιάννη Καραχισαρίδη, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Ιωάννας Στεφανοπούλου.
Παίζουν οι ηθοποιοί:  Γιώργος Κοντορίκος, Τάκης Συνδουκάς, Γιάννης Καντελέρ, Σωφρόνης Ευθυμιάδης, Κώστας Ιωαννίδης, Νίκος Κέφαλος, Μάκης Δαβιδόπουλος, Κώστας Καρανάτσιος, Γιώτης Βασιλειάδης, Βαγγέλης Τζημόπουλος και Γιώργος Παφίλης.
Με αφορμή την πρεμιέρα, χθες το βράδυ δόθηκε συνέντευξη τύπου για πανηγυρική πρεμιέρα έκανε λόγο η Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ κ. Καλογερίδου εκφράζοντας την βούληση του Δ.Σ για την συνεργασία με τις καλλιτεχνικές δυνάμεις του τόπου καθώς η παράσταση ανεβαίνει με την συνεργασία των ερασιτεχνών τιμώντας τους έμπρακτα όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε. Από την πλευρά του ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ κ. Καραχισαρίδης τόνισε ότι η συνεργασία με τους ερασιτέχνες ήταν στόχος που έθεσε πριν από τρία χρόνια αναλαμβάνοντας τα ηνία του οργανισμού και δεν γίνεται λόγω οικονομικής δυσχέρειας λόγω της ακριβής παραγωγής της καλοκαιρινής παράστασης είπε χαρακτηριστικά αποκαθιστώντας την αλήθεια όπως υπογράμμισε, ενώ όσον αφορά στην «Βαβυλωνία» υπογράμμισε ότι είναι ένα έργο δύσκολο και απαιτητικό που όμως ο κόσμος θα χαρεί μια επαγγελματική παράσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας