Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2009

Νομαρχία Κοζάνης: Εκτελούνται μεταφοραί…


του Παναγιώτη Πλιάτσιου από τον ΠΡΩΙΝΟ ΛΟΓΟ
Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται! Στην ανακοίνωση των συμβασιούχων των προγραμμάτων STAGE που έφτασε χθες στα δημοσιογραφικά γραφεία, διαβάσαμε το εξής καταπληκτικό: «Η Συντονιστική Επιτροπή Εργαζομένων STAGE Νομού Κοζάνης ευχαριστεί θερμά το Νομάρχη Κοζάνης κο Δακή για την ευγενική χορηγία λεωφορείου, που μετέφερε τους εργαζόμενους στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις τους, καθώς και όλους τους εργαζόμενους που συμμετείχαν για άλλη μία φορά σε αυτές δίνοντας το μήνυμα ότι τίποτα δεν μας σταματά»! Εντάξει, ότι τίποτε δεν τους σταματά θα το δούμε στην πορεία και αυτό αφορά στις διεκδικήσεις τους από την κυβέρνηση. Τα έχουμε ξαναγράψει. Όμως, από…πού ως πού έχει το δικαίωμα η Νομαρχία Κοζάνης και μια οποιαδήποτε Νομαρχία ή Δήμος να μεταφέρει με ίδια….έξοδα, διαδηλωτές, όποιοι και να αυτοί; Ποιος ο λόγος της απόφασης του νομάρχη Γιώργου Δακή να βάλει το λεωφορείο για να πάνε στη Θεσσαλονίκη οι διαδηλωτές; Και γιατί, φυσικά, μόνο οι συμβασιούχοι των STAGE; Η απίστευτη αυτή απόφαση της Νομαρχίας έρχεται, κατ’ αρχήν να καταδείξει πως παίρνει και επίσημη θέση για το εν λόγω θέμα. Ας μας την εκφράσει, λοιπόν, και δημόσια ο νομάρχης Γιώργος Δακής και ας καταφερθεί εναντίον της κυβέρνησης, αφού, ουσιαστικά, αυτό πράττει, φροντίζοντας για τη μεταφορά των διαδηλωτών! Ούτως ή άλλως, πολιτικό θέμα θέλει να δημιουργήσει και ο ίδιος, αλλά και η Νέα Δημοκρατία…
Όμως, η εν λόγω απόφαση εισάγει και…καινά δαιμόνια, καθώς, πλέον, όλες οι κοινωνικές ομάδες αλλά και όλοι οι…διαδηλωτές δικαιούνται να ζητούν από τη Νομαρχία να βάλει…λεωφορείο για να πάνε και αυτοί σε άλλες διαδηλώσεις, στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη! Με ποια κριτήρια θα επιλέγει…διαδηλωτές ο νομάρχης; Εάν, αύριο, έρθουν ειρηνικά οι 40 αντεξουσιαστές και του ζητήσουν να βάλει και γι’ αυτούς λεωφορείο θα το πράξει; Υποχρεούται να το πράξει! Αφού το έκανε για τους συμβασιούχους των STAGE, πρέπει να το κάνει για όλους! Για τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, τα μέλη του ΠΑΜΕ, τους μαθητές, ακόμη και τους αντεξουσιαστές! Πολίτες του Νομού Κοζάνης δεν είναι και αυτοί;;; Με τα χρήματα της Νομαρχίας πήγαν οι μεν στη Θεσσαλονίκη, με τα χρήματα της Νομαρχίας έχουν δικαίωμα και όλοι οι άλλοι να…διαδηλώσουν! Απομένει, μόνο, να δούμε και τη…σύσταση ειδικού γραφείου με τον τίτλο «Νομαρχία Κοζάνης: Εκτελούνται μεταφοραί σε διαδηλώσεις»!!!!!

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

E den mporousan na poun oxi. Dakis Sokotois kai oli i parea. Etsi tha ksanaproun ti Nomarxia stis alles ekloges.Mono pou logariazoun xoris ton ksenodoxo oloi oi arxomaneis afou i nomarxia den tha yparxei. O Ragousis ta allazei ola. Ainte sta spitia sas.

Ανώνυμος είπε...

Η φωτο σας ειναι ολα τα λεφτα ομως....Ευχαριστω για την αναρτηση...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να πάω στο χωριό του Αϊ-Βασίλη. Μπορεί ο κυρ- νομάρχης να μου διαθέσει κάτι γρήγορο και άνετο;

Ανώνυμος είπε...

APO ENAN LIOLIO TI KARTERAS ??
ANTE NA PERNAEI O KAIROS NA PAN APO KEI POU HRTHAN KAI NA MHN MAS GRAFOYN...VRE OYSTTT...

Ανώνυμος είπε...

MANWLH ESY EISAI?

Ανώνυμος είπε...

Eimai antie3ousiastis kai 8elw na paw stin poreia stin A8hna. 8a me paei o Dakhs?

Το Προφίλ μας