Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Αυτό είναι το ήθος του Στυλιανίδη!

Από τον Πέτρο Μυλωνά
http://press-gr.blogspot.com/2009/08/200000.html
Ντοκουμέντο: Αυτή είναι η απόφαση για την χορηγία - πρόκληση 200.000 ευρώ από τα ΕΛΤΑ σε ποδοσφαιρική ομάδα της εκλογικής περιφέρειας του Ευρ. Στυλιανίδη!
Το Press-gr αποκαλύπτει την απόφαση του Δ.Σ. του ΕΛΤΑ (κάντε κλικ επάνω στο έγγραφο για να μεγαλώσει) για τη χορηγία των 200.000 € στον "Πανθρακικό", ομάδα της εκλογικής περιφέρειας του υπουργού Μεταφορών Ευριπίδη Στυλιανίδη ο οποίος θέλει να γίνει και γραμματέας της ΝΔ. Η υπέρογκη αυτή χορηγία αποφασίστηκε -με ημερομηνία 11 Ιουνίου- την ώρα που τα ΕΛΤΑ έχουν αρχίσει να βουλιάζουν πάλι στα ελλείμματα. Ήδη, για το 2009 ο Οργανισμός τρέχει με έλλειμμα της τάξης των 8,6 εκατ, ευρώ!
Η απόφαση γίνεται πιο προκλητική επειδή αφορά ομάδα της εκλογικής περιφέρειας του προϊστάμενου υπουργού ο οποίος ως γνωστόν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα επανεκλογής στη Ροδόπη. Και όπως φαίνεται επιστρατεύει όλα τα "πελατειακά" μέσα για να σωθεί. Κατά τα άλλα, αναρωτιέμαι αυτό είναι το νέο πολιτικό ήθος της νέας γενιάς πολιτικών;

Σχόλιο ai-vreS: όταν τα ΕΛΤΑ βουλιάζουν, αυτός επιχορηγεί την ομάδα της εκλογικής του περιφέρειας... σεμνά και ταπεινά!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προτρέπουμε τον αξιότιμον δήμαρχον κον κοκολιον ο οποίος ως γνωστόν έχει άριστες σχέσεις με τον πρωθυπουργόν κ. Καραμανλήν και τον γραμματέαν της Ν.Δ. κ. Ζαγορίτην, να μεριμνήσει διά την επιχορήγησην του ΤΙΤΑΝΑ Σερβίων. Διότι ως γνωστόν ο ΤΙΤΑΝ έπεσε κατηγορία μετά απο 45 έτη επί θητείας κοκολιού και θα αγωνίζεται με τον ΕΡΜΗ ΠΛατανορέματος

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο μεγάλε ανώνυμε 10.42. Επιασες το νόημα.Μια χαρά τα λές και ειναι η πρώτη φορά που συμφωνώ μαζί σου. Ο αξιότιμος κύριος δήμαρχος με τις άριστες σχέσεις που έχει με τον πρωθυπουργό (εντάξει λέμε και καμμιά μαλα.ία να περνά η ώρα) μπορεί να βγάλει τον Τιτάνα στην Α Εθνική. Δήμαρχε στο χέρι σου ειναι να μεγαλουργήσεις.

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι ερασιτεχνικές ομάδες έχουν καταλήξει πλυντήρια όπου ξεπλένουν μαύρο χρήμα ή φορο-κλεμένο χρήμα....Ποιος ελέγχει φορολογικά τις ομάδες;Φυσικά ΚΑΝΕΝΑΣ.Το ξέρουν φυσικά όλοι αλλά δεν μιλά κανένας.....Ο Υπουργούς βέβαια ξεπλένει κομματική πελατεία που θα τον ξαναβγάλει βουλευτή.Βέβαια με ξένα κόλλυβα δε γίνεται κηδεία ή με ξένο κώλο ...στης γίνομαι και εγώ.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΝΟΙΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΕΛΕΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛ-ΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ.

Το Προφίλ μας