Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 13 Αυγούστου 2009

Αυτόν τον Παπανδρέου θέλουμε !

Ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ
Με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Α. Παπανδρέου, ο Γραμματέας του Κινήματος, Γιάννης Ραγκούσης, πρόκειται τις προσεχείς ημέρες να αποστείλει επιστολή προς τους δικηγόρους του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου, ζητώντας τους να γνωστοποιήσουν όποια στοιχεία-αποδείξεις
διαθέτει ο πελάτης τους, προκειμένου να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του, όπως αυτοί εμφανίζονται στην απολογία του στη Γερμανική Δικαιοσύνη, περί χρηματοδότησης του ΠΑΣΟΚ από τη Siemens.

Υπογραμμίζεται ότι, τέτοια δέσμευση - υποχρέωση ήδη έχουν οι ίδιοι αναλάβει με σχετική δήλωσή τους προς την εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ, αναφερόμενοι σε χρηματοδοτήσεις της Siemens προς τη Νέα Δημοκρατία. Σταθερή και αμετακίνητη θέση μας είναι και παραμένει η πλήρης διαφάνεια και η ανάγκη να έρθουν όλα στο φως, να αποκαλυφθεί η αλήθεια και να απελευθερωθεί το πολιτικό σύστημα από κάθε μορφής ομηρία.

Το ΠΑΣΟΚ είναι αποφασισμένο να μην αφήσει καμία πτυχή του σκανδάλου αυτού στο σκοτάδι, αλλά και να μην επιτρέψει σε κανέναν να συκοφαντεί χωρίς στοιχεία και αποδείξεις, για ίδιο συμφέρον και στο βωμό πολιτικών σκοπιμοτήτων, χρησιμοποιώντας ανυπόστατους ισχυρισμούς και αστείες κατασκευές.

Σχόλιο ai-vreS: ενώ ο κουρασμένος προκλήθηκε από τους δικηγόρους του Χριστοφοράκου, ο Γιώργος είχε τα ούμπαλα να σηκώσει το γάντι.

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με το 1 εκατομμύριο μάρκα τι γίνεται όμως κυριε Πρόεδρε;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το ποσά!!!

Ανώνυμος είπε...

οποιος τα πηρε να φυγει απο το ΠΑΣΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό πρέπει να γίνει...Κάθαρση, με ''εσωτερικό'' περιεχόμενο!

Ανώνυμος είπε...

Ο Πρόεδρος του Κινήματος αντιμετωπίζει την υπόθεση της Siemens ως το ''μείζον'' των τελευταίων ετών και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αμαυρώσει την εικόνα του Πασοκ.Καθιστά σαφές σε όλους, οτι αυτη η υπόθεση,δεν θα μείνει στο σκοτάδι και εις οτι αφορά το ίδιο το Πασοκ,θα προχωρήσει εις ενδελεχή διερεύνηση και αν προκυψουν στοιχεία, θα προχωρησει εις τον καταλογισμό ευθυνών και την απομάκρυνση των στελεχών απο τους κόλπους του κόμματος...
--Εις ο,τι αφορά την Κυβέρνηση, αυτή ευρέθει εις...ύπνο απο το ξέσπασμα Χριστοφοράκου και είναι ενδεικτικό, οτι οι εξελίξεις μετα τον 15γουστο θα τρέξουν ταχύτατα...
Θυμηθείτε πρίν 2 χρόνια/16-8-09/ ειχε προκηρύξει εκλογές...
>>Λέτε να γίνει και φέτος το ίδιο;

Ανώνυμος είπε...

Ο Παπανδρέου έχει ταχθεί να υπηρετήσει τα συμφέροντα των πολιτών και όχι των λαμόγιων. Δεν θεωρεί την εξουσία αυτοσκοπό γι αυτό και δεν διστάζει να ζητάει επίμονα εξεταστική επιτροπή για να χυθεί άπλετο φως αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος. "Δε χρωστάω σε κανέναν" είναι το σύνθημά του. Το λέει και το εννοεί.Γι΄αυτό και οι βαστάζοι του κατεστημένου(ΜΜΕ, καιροσκόποι πασόκοι ψευτοσοσιαλιστές και λαμόγια κάθε απόχρωσης) βρίσκονται σε κατάσταση νευρικής κρίσης. Καταλαβαίνουν πως τελειώνουν τα ψωμιά τους....

Ανώνυμος είπε...

Στα λόγια είναι όλα εύκολα.Αν ο ΓΑΠ τα κάνει και πράξη τότε σίγουρα μόνο καλό θα κάνει στη χώρα. Αν δεν κάνει στην άκρη τους πράσινους αποκρουστικούς καρακλέδες (που πιθανόν να ετοιμάζουν τα πράσινα κουστούμια) που έχουν κάνει τεράστιο κακό στο ΠΑΣΟΚ και στη χώρα τίποτα δεν θα αλλάξει.Πρέπει ο ΓΑΠ να κάνει πράξη το ''δεν χρωστάω σε κανέναν'' πρώτα στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και μετά στην Ελληνική κοινωνία.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

«Που πήγαν τα λεφτά;»
Ποιους κοροϊδεύουν; Λες και το πρόβλημα βρίσκετε μόνο σε ένα ή δύο πρόσωπα. Δυστυχώς τα λαμόγια και στο ΠΑΣΟΚ είναι χιλιάδες (χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα μετακινούμενα λαμόγια που μετακομίζουν κάθε φορά στο κόμμα που κυβερνά).
Τι έχει να πει ο Παπανδρέου για τους χιλιάδες που εκμεταλλευτήκαν την εξουσία καταλαμβάνοντας διοικητικές θέσεις (με άμεσες ή έμμεσες οικονομικές απολαβές), στις εφορίες, πολεοδομίες, ΔΕΚΟ (για την περιοχή μας κυρίως ΔΕΗ και ΟΤΕ), ΕΣΥ, εκπαίδευση (ΤΕΙ κλπ). Τι έχει να πει για αυτούς που άρπαζαν τις επιδοτήσεις (Leeder κ.λπ.);
Όλοι αυτοί ετοιμάζουν τις κουτάλες, τα κουτάλια και τα κουταλάκια. Αλλοίμονο στον εργαζόμενο, τον μεροκαματιάρη, το αδύναμο. Όταν και αν ο Παπανδρέου κυβερνά θα αναρωτιέται; «Που πηγαίνουν τα λεφτά;»

Ανώνυμος είπε...

Είναι πολλά τα λεφτά και φτάνουν για όλους.Μην ανησυχείτε... Η αναδιανομή του πλούτου, υπέρ των φτωχών στρωμάτων, είναι ο κύριος στόχος του Προέδρου Πασοκ...

Ανώνυμος είπε...

Η υποθεση της Siemens ειναι μια αποδειξη του σαπιου πολιτικου συστηματος. Και, φυσικα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ εχουν παρει χρηματα και ειναι μεγα ζητημα. Όμως, μην τα ισοπεδωνουμε ολα. Ο Παπανδρεου και το ΠΑΣΟΚ απο την πρωτη στιγμη ξεκαθαρισαν πως ζητουν να ερθουν ολα στο φως και εθεσαν Τσουκατο και Μαντέλη εκτος κομματος. Αντίθετα, στη Νέα Δημοκρατία, ακομη επιμενουν πως δεν πηραν φραγκο...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

O Καραμανλής το 2004 διακήρυτε την επανίδρυση του κράτους. Είχε ένα πλεονέκτημα στην προπαγάνδα του. Δεν είχε κυβερνητικό παρελθόν. Ο κόσμος τον πίστεψε, τον εμπιστεύθηκε και ιδού τα αποτελέσματα.
Τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ τους ξέρουμε. Γι’ αυτό άλλωστε ο κόσμος το 2004 τους έδιωξε. Τώρα προσπαθούν να μας πείσουν ότι θα είναι διαφορετικοί. Ο λαός λέει: «Ο λύκος το μαλλί αλλάζει όχι το μυαλό»

Ανώνυμος είπε...

Τον Γιώργο Α. Παπανδρέου θα τον γνωρίσετε και θα τρίβετε τα ματάκια σας.

Ανώνυμος είπε...

Θα τα τριβουμε...απο το κλαμα...απο το γελιο....απο τι ακριβως....

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι από ικανοποίηση και χαρά που θα επαληθεύονται οι προσδοκίες τους, κάποιοι από έκπληξη και κάποιοι ανίατοι που η κατάσταση τους δυστυχώς είναι μη αναστρέψιμη από μικροψυχία.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως οπως το είπες μου προκάλεσες το σχόλιο...Μην ξεχνάς, πάντως, ότι ο Γιώργος έχει καλές προθέσεις, αλλά κουβαλάει και πολλά βαρίδια του παλιού ΠΑΣΟΚ...και όχι μόνο κεντρικά...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

Πίστεψε με στο χέρι μας είναι να αφήσουμε αυτά τα βαρίδια να πιάσουν πάτο μόνα τους, χωρίς να παρασύρουν πάλι όλο το ΠΑΣΟΚ.
Πώς; Συμμετέχοντας ενεργά. Πάθαμε και μάθαμε! Άμα τους αφήσουμε ανεξέλεγκτους και κοιτάμε από μακριά επόμενο είναι να την ξανακάνουν την ζημιά.

Ανώνυμος είπε...

Τα βαρίδια πρέπει να τα αφήσουμε να πιάσουν πάτο μόνα τους χωρίς να συμπαρασύρουν και το υπόλοιπο ΠΑΣΟΚ. Πώς; Συμμετέχοντας ενεργά και απομονώνοντας συνειδητά όλους αυτούς που εννοείς. Και πίστεψέ με μπορούμε! Δεν είμαι από τους πασόκους που με διακρίνει υπέρμετρη αισιοδοξία, απλά "πάθαμε και μάθαμε". Στη μικρή τοπική μας κοινωνία τα βαρίδια αυτά έχουν ονοματεπώνυμο. Στο χέρι μας είναι. Ας συγκρουστούμε μαζί τους. Δεν χρειάζεται να έχουμε καλές δημόσιες σχέσεις με όλους κι εσύ Παναγιώτη μπορείς να είσαι σ΄αυτή την διαδικασία πιο αποτελεσματικός.

Ανώνυμος είπε...

Eκτός από βαρίδια το ΠΑΣΟΚ έχει και πολλούς φελλούς.Εκεί υπάρχει το πρόβλημα αφού αυτοί με όλες τις συνθήκες πλέουν.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Με τους φελλούς θα ταπώσουμε τα βαρίδια ώστε να έχουμε "μ΄ένα σμπάρο δυο τρυγόνια".

Ανώνυμος είπε...

Δεν νομίζω να ταπώνονται τα βαρίδια.Απλά κάθε κατεργάρης θα πρέπει να κάτσει στον πάγκο του.Και ο ΓΑΠ δεν πρέπει να κοιτάει τον κακό αυτόν πάγκο αλλά το γήπεδο που είναι οι Έλληνες και τα προβλήματα τους.Πρέπει λοιπόν ο ΓΑΠ να προτείνει λύσεις και όχι να χαιδεύει αυτιά.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΑΠ δεν χαϊδεύει αυτιά κι έχει δείξει ξεκάθαρα τέτοια δείγματα γραφής. Συμφωνώ απόλυτα ότι κάθε κατεργάρης πρέπει να κάτσει στον πάγκο του. Ο ΓΑΠ όμως από μόνος του δεν μπορεί να ξέρει τι συμβαίνει σε κάθε τοπική κοινωνία. Εδώ πρέπει να λειτουργήσουν οι οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ, η βάση του κόμματος και να βάλουν στο τραπέζι της συζήτησης νέα ονόματα άφθαρτα ή παλιά ονόματα που αποδεδειγμένα έχουν δουλέψει καιέχουν καταξιωθεί στο νομό μας και όχι να επιλέγονται κάθε φορά είτε για υποψήφιοι βουλευτές είτε για δήμαρχοι είτε για νομάρχες κάποιοι "πρίγκηπες" της πολιτικής ζωής με ναπολεόντεια νοοτροπία και έπαρση.

Ανώνυμος είπε...

O τελευταίος φίλος έχει γράψει μια από τις πλέον σημαντικές αναρτήσεις τον τελευταίο καιρό εδώ μεσα...

Π.Π.


Υ.Γ. Ή φίλη...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Παναγιώτη δεν θα σου αποκαλύψω το φύλο μου.Σ΄ευχαριστώ που χαρακτηρίζεις τις θέσεις μου αξιόλογες και θα χαιρόμουν ιδιαίτερα αν σε βρίσκουν σύμφωνο. Χρειαζόμαστε συνοδοιπόρους.

Ανώνυμος είπε...

Aν χαιδεύει αυτιά ή όχι ο ΓΑΠ θα αποδειχθεί από τις επιλογές του στις συνθέσεις των ψηφοδελτίων.Πρέπει να κάνει πράξη ''το δε χρωστάω σε κανέναν''.Πρέπει όλοι οι αποτυχημένοι χειροκροτητές πρώην βουλευτές να πάνε στα σπίτια τους γιατί οι περισσότεροι από αυτούς τώρα μόνο κακό μπορούν να κάνουν στο ΠΑΣΟΚ.(Μη ξεχνάμε το MEGA στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ που πρωί μεσημέρι βράδυ έδειχνε τον ΓΑΠ να δίνει χειραψία στον Κίμωνα Κουλούρη).Το πρόβλημα του ΠΑΣΟΚ είναι κυρίως οι νέοι οι οποίοι αναγουλιάζουν βλέποντας τους αποκρουστικούς πράσινους καρεκλάδες να ετοιμάζονται να ξαναπιάσουν τις καρέκλες.Ο ούριος άνεμος θα έρθει μόνο αν υπάρξει πιστευτό πρόγραμμα το οποίο θα μπορούσε να μας βγάλει από το τούνελ ή το πηγάδι που είμαστε τώρα.Αυτό θα γίνει αν θιγούν και κάποια μεγάλα ή μικρά συμφέροντα (αυτό εννοώ χαιδεύει αυτιά).Νέα πρόσωπα πάντα θα υπάρχουν στα κόμματα.Το θέμα δεν είναι η κοψιά αλλά η νοοτροπία.Δεν πρέπει το ΠΑΣΟΚ να αλλάξει μόνο πρόσωπα αλλά νοοτροπίες.

Χ.Ε.

Το Προφίλ μας