Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

΄΄Αυγουστιάτικο Φεγγάρι΄΄ στο Δήμο Σερβίων

Με θεατρικά και μουσικά σχήματα δίνεται η συνέχεια στο ΄΄Αυγουστιάτικο Φεγγάρι΄΄ του Δήμου Σερβίων. Οι καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις συνεχίζονται την Παρασκευή 21 Αυγούστου στην Κεντρική Πλατεία Σερβίων με το αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη από τους ΄΄Παλιούς Διαβάτες΄΄ ενώ την Κυριακή 23 Αυγούστου το Υπαίθριο Θέατρο Σερβίων (21.00) θα φιλοξενήσει το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ιωαννίνων και την θεατρική παράσταση ΄΄Λα Μοσκέτα΄΄ του Ρουτζάντε με πρωταγωνιστή τον Πασχάλη Τσαρούχα.
Τριήμερο εκδηλώσεων είναι προγραμματισμένο στο Δ.Δ. Ροδίτη με Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και συγκροτήματα από Ελλάδα και Ευρώπη αλλά και Ποντιακό γλέντι (21/8) Μουσικοχορευτική Αναδρομή στον Πόντο (22/8) και μεγάλη Ποντιακή βραδιά (23/8)
Την Τετάρτη 26 Αυγούστου (21.00) το ΄΄Αυγουστιάτικο Φεγγάρι΄΄ μεταφέρεται στο Πλατανόρευμα όπου η θεατρική ομάδα ΄΄Μέθεξις΄΄ από τη Λάρισα θα παρουσιάσει το έργο του Αλέκου Σακελλάριου ΄΄Γάμπροι από το Παράθυρο΄΄ Πλούσιο είναι το πρόγραμμα και των επόμενων ημερών μέχρι τις αρχές του Σεπτέμβρη. Την Παρασκευή 28 Αυγούστου η Κεντρική Πλατεία Σερβίων θα φιλοξενήσει χορευτικά σχήματα από τη Ρωσία και τη Μολδαβία ενώ το Σάββατο 29 Αυγούστου στον ίδιο χώρο είναι προγραμματισμένη η Πανσερβιώτικη Βραδιά που θα συνοδεύεται με Δημοτικό και Λαϊκό γλέντι. Την ίδια ημέρα στο Δ.Δ. Μεσιανής είναι προγραμματισμένη η καθιερωμένη πλέον Γιορτή Κρασιού που συνδυάζεται με παραδοσιακό γλέντι ενώ την Κυριακή 30 Αυγούστου (21.00) στο Υπαίθριο Θέατρο Σερβίων η Θεατρική ομάδα του Βατερού θα παρουσιάσει το έργο του Ι. Καμπανέλη ΄΄Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος΄΄. Για το πρώτο Σάββατο του Σεπτέμβρη στον οικισμό Κουβουκλίων είναι προγραμματισμένα τα ¨Κουβουκλιώτικα 2009¨ με παραδοσιακό γλέντι και παρουσίαση χορευτικών συγκροτημάτων

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Είστε και ρομαντικοί εσείς εκεί στα Σέρβια..,

Π.Π.

Το Προφίλ μας