Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

Αντικατάσταση Χαϊτίδη στο Μποδοσάκειο

Παρελθόν αποτελεί για το Μποδοσάκειο νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ο διοικητής Ευγένιος Χαϊτίδης. Ο πρώην βουλευτής Σερρών της Νέας Δημοκρατίας, είχε αναλάβει τα ηνία της υγειονομικής μονάδας πριν από περίπου ένα χρόνο. Την προηγούμενη εβδομάδα η πολιτική ηγεσία του υπουργείου ζήτησε από τον Ε. Χαϊτίδη την παραίτησή του. Ο διοικητής του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας αρνήθηκε να υποβάλλει την παραίτησή του, οπότε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, ο ίδιος ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος υπόγραψε την αντικατάσταση του Ε. Χαϊτίδη, η οποία συγχρόνως κοινοποιήθηκε στον ενδιαφερόμενο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ε. Χαϊτίδης όχι μόνο διέψευδε όλη την προηγούμενη εβδομάδα τα περί παραίτησής του, αλλά και μετά την αντικατάστασή του από τον υπουργό, εξακολουθούσε να μιλάει για «κακές φήμες κακόβουλων ανθρώπων». Σύμφωνα με πληροφορίες, τη θέση του διοικητή του Μποδοσάκειου νοσοκομείου Πτολεμαΐδας, αναλαμβάνει ο οικονομολόγος Κώστας Δημητριάδης, διοικητής της ψυχιατρικής μονάδας «Πέτρας Ολύμπου» της Πιερίας.
Πηγή: ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν ένας άνθρωπος που εκλέχθηκε 4 φορές βουλευτής δεν μπορεί να κουμαντάρει ένα Νοσοκομείο ε τότε ''το έχουμε χαμένο''...Τώρα αν μου πεις τι γυρεύει ένας πολιτικός μηχανικός σε ένα νοσοκομείο θα σου έλεγα ότι και η αλεπού στο παζάρι.Εδώ ο μη περιπτεράς είναι κυβερνήτης της χώρας ε δεν θα μπορούσε και πολιτικός Μηχανικός να είναι πρόεδρος νοσοκομείου;Θα πείτε γιατί δεν παραιτήθηκε όταν του ζητήθηκε;Γιατί οι περισσότεροι της ΝΔ όταν του φτύνουν νομίζουν ότι βρέχει.

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Χ.Ε., δεν μπορώ να καταλάβω την απορία σου. Ασφαλώς το να διοικήσεις ένα νοσοκομείο είναι πιο δύσκολο από το να χειροκροτάς και να ψηφίζεις στην Βουλή ότι σου λένε, άντε και να κάνεις ρουσφέτια. Μήπως πιστεύεις ότι οι Βουλευτές κάνουν κάτι άλλο;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΛΙ Μ.... ΤΟΥ ΠΛΙΑΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΗΤΤΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΤΑΙ! ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Γελοίος θα γίνει ή ο διοικητής, ή όλα τα κορυφαία στελέχη της ΝΔ στην περιοχή...Κοντός ψαλμός...


Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ?
ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΓΑΡΙΔΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΟΥ?
ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ...! ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΕΤΕ !! ΧΑΧΑ

ai-vreS είπε...

Φίλε μας σε ποιους αναφέρεσαι στους σχολιαστές ή στο ιστολόγιο; Διότι εμείς δε βρίσαμε τον κ. Πουγαρίδη ποτέ (ούτε κατά διάνοια "όλη την ώρα") - ούτε που τον γνωρίζουμε τον άνθρωπο. Χρησιμοποιούμε εκείνες τις αναρτήσεις από τις εφημερίδες της Κοζάνης που θεωρούμε ότι θέτουν ζητήματα προς συζήτηση.

Ανώνυμος είπε...

Καλά οι σχολιαστές τη δουλειά τους κάνουν!! ο καθένας λέει το μακρυ του και το κοντό του νομίζοντας ότι μπορεί να ξεσπάσει. Όχι μόνο εδώ, σε όλα τα μπλογκς!
Όσο αφορά τωρα στο "ιστολόγιο" σας, νομιζω οτι χρειάζεται προσοχή στο τι σκουπίδια αναδημοσιευτε από τον Διαδίκτυο..
Θέλετε να φαίνεστε σαν ένα τοπικό μπλογκ, αλλά με αυτά που αναδημοσιεύετε κάνετε κακό και στους ελάχιστους ανθρώπους που έχουν βοηθήσει τον τόπο μας! (Αυτό το τελευταίο στην Πτολεμαϊδα είναι πέρα για πέρα αναγνωρισμένο).
Πηγή του κακού είναι η παντελής έλλειψη τεκμηρίων για τα λεγόμενα του "Αθηναίου" ρουφιάνου! Και αφού ο ρουφιάνος είναι τόσο μέσα στα πράγματα γιατί δε βγάζει στοιχεία και ποσά απτις δεητζίδικες διακηρύξεις?
Είστε συνυπεύθυνοι οπότε δεχτείτε ότι το ρουφιανιλίκι πάει σύννεφο !!

Το Προφίλ μας