Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Το τάξιμο τσάμπα είναι....


(φωτο intime)








Δύο νέα μεγάλα αθλητικά έργα ανακοίνωσε ο υφυπουργός αθλητισμού, κ. Γιάννης Ιωαννίδης κατά τη διάρκεια των σημερινών εγκαινίων του κλειστού γυμναστηρίου στη Λευκόβρυση Κοζάνης. Πολύ σύντομα, είπε, θα αρχίσουν στην περιοχή οι εργασίες για την κατασκευή ενός νέου ολυμπιακού κολυμβητηρίου στην περιοχή των Σερβίων, ενώ παράλληλα θα κατασκευαστεί και ένα μεγάλο ποδοσφαιρικό γήπεδο.

Άντε, να το εγκαινιάσει πριν φύγει, έτσι;

Σχόλιο ai-vreS: για το κλειστό γυμναστήριο που κατάντησε γεφύρι της Άρτας είπε τίποτα;

Free Signature Generator

Free Signature Generator

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Για γηπεδο στα Σερβια δεn ακουσα, γιατι ειπωθηκαν πολλα...αλλα για το κολυμβητήριο ναι!!!!Αντε...εχετε να ριξετε βουτιες....στα βαθια...

Π.Π.

Ανώνυμος είπε...

το κολυμβητήριο μας μάρανε...

Σκέφτηκε κανείς τι κόστος συντήρησης έχει ένα κολυμβητήριο;; Από που θα βρεθούν τόσα χρήματα; μην μου πείτε από τα παιδάκια που θα πάνε να κολυμπήσουν αφού ολόκληρη πτολεμαίδα δεν κατάφερε να το συντηρήσει το κολυμβητήριο της και πλέον το έχει κλείσει..

Ας τελειώσει πρώτα το κλειστό, και το ταρτάν και βλέπουμε μετά για άλλα έργα...

ΑΑΑ ξέχασα και τα γήπεδα τένις και 5χ5 που ήδη έχουν δημοπρατηθεί...

Τρομάρα μας.....

Ανώνυμος είπε...

Από τάξιμο καλά πάμε.Εγώ λέω να θυμηθούμε την ''μπουλντούκα''.Εκεί έχουμε μεγαλύτερη πιθανότητα να κολυμπήσουμε εμείς και τα παιδιά μας.Για τα εγγόνια μας δεν βάζω το χέρι στο ευαγγέλιο.....(Αν φυσικά ακολουθηθεί η ιστορία με το κλειστό)

Χ.Ε.

Ανώνυμος είπε...

Περάστε κόσμε, όλοι θα πάρετε! Ξεπουλάμε όσο-όσο! Και γυμναστήρια θα σας κάνουμε για να γίνετε όλοι κορμάρες και ιππόδρομο στη Σιάτιστα θα σας κάνουμε! Εσείς μόνο ξαναψηφίστε μας!...Οι άνθρωποι εκτός από επικίνδυνοι δεν έχουν και ίχνος ντροπής!

Το Προφίλ μας