Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016

Ανεξαρτητοποίηση-σοκ του Σταύρου Καμπουρίδη στην παράταξη Καρυπίδη - ολόκληρο το κείμενο της δήλωσης ανεξαρτητοποίησης

Ισχυρό σοκ στην παράταξη του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θόδωρου Καρυπίδη προκαλεί η επιστολή ανεξαρτητοποίησης του περιφερειακού του συμβούλου και εντεταλμένου συμβούλου Αθλητικού Τουρισμού Σταύρου Καμπουρίδη, ο οποίος, μάλιστα, από την πρώτη στιγμή της θητείας της περιφερειακής αρχής ήταν στο στενό πυρήνα φίλων και συνεργατών του επικεφαλής της «Ανατροπής-Δημιουργίας»!
Η επιστολή του κ. Καμπουρίδη (γνωστού επιχειρηματία και ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κουτούκι») χαρακτηρίζεται από τη σκληρή κριτική του για τα πεπραγμένα του ίδιου του Θόδωρου Καρυπίδη,
με σημαντική την αναφορά σε «εναγκαλισμούς με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ», οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, «με εξοργίζει γιατί με αυτή του την ενέργεια αποδεικνύει ότι δεν υιοθετεί πλέον τις δεσμεύσεις μας και επικροτεί δημόσια τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ».

Επίσης ο Σταύρος Καμπουρίδης αφήνει σαφείς αιχμές για το έργο κάποιων αντιπεριφερειαρχών, του Εκτελεστικού Γραμματέα και άλλων προσώπων που επέλεξε ο κ. Καρυπίδης, ενώ αναφέρεται και στη στάση της Περιφέρειας στο μείζον ζήτημα ΔΕΗ και Υπερταμείου.
Να σημειωθεί πως η ανεξαρτητοποίηση του κ. Καμπουρίδη έρχεται λίγες μόλις ημέρες μετά την παραίτηση του Νεοκλή Θεοδουλίδη από την ίδια παράταξη της περιφερειακής αρχής, γεγονός που προβληματίζει έντονα τους αντιπεριφερειάρχες και τους υπόλοιπους περιφερειακούς συμβούλους της «Ανατροπής-Δημιουργίας»
Δείτε ολόκληρο το κείμενο της επιστολής:
 kozanimedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου