Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Μεγάλη επιτυχία η Καστανογιορτή Δαμασκηνιάς Βοΐου

Πλήθος κόσμου έδωσε το παρόν στις εκδηλώσεις της Καστανογιορτής στη Δαμασκηνιά του Δήμου Βοΐου, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2016, με άφθονα κάστανα και μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από το χορευτικό τμήμα του Πνευματικού Πολιτιστικού Κέντρου Νέων Μαλγάρων Δήμου Αξιού,  υπό τους ήχους της ορχήστρας του Βαγγέλη  Μπέτζιου,
Τη διοργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Δαμασκηνιωτών «Η Παναγιά», υπό την αιγίδα του Δήμου Βοΐου και της Τοπικής Κοινότητας Δαμασκηνιάς.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος, οι Βουλευτές Ν. Κοζάνης κ. Μίμης Δημητριάδης και κ. Ιωάννης Θεοφύλακτος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι Βοΐου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Δαμασκηνιάς, και πλήθος κόσμου από όλο το Βόιο και την ευρύτερη περιοχή.
Ο Δήμος Βοΐου συγχαίρει τον Πολιτιστικό και Λαογραφικό Σύλλογο Δαμασκηνιάς για την άψογη διοργάνωση και ευχαριστεί όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση αυτή.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας