Επίκαιρα Θέματα:

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

MEPOΣ TETAPTO - Eιδικές τελικές και μεταβατικές διατάξεις > TMHMA Δ΄ - Aκροτελεύτια διάταξη<
'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)
1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα έφταιγαν οι ξένοι. Μετά έφταιγαν οι γερμανοτσολιάδες. Ύστερα το παλιό. Τώρα φταίει το σύνταγμα.

Ανώνυμος είπε...

Σωστη αναρτηση aivres. Οταν αυτοι που ερμηνευουν στο συνταγμα το κανουν με βαση τα συμφεροντα επιχειρηματιων, ο λαος πρεπει να παιρνει το λογο.

Ανώνυμος είπε...

κλεμμενο απο σχολιο φιλου στο φεισμπουκ: το στε βγαζει συνταγματικα τα μνημονια για εμας αλλα οχι για αυτους, συνταγματικο το κλεισιμο του καναλιου ερτ αλλα οχι των αλλων. δικαστηριο ριχνει 15 χρονια για πλαστογραφηση απολυτηριου δημοτικου σε καθαριστρια και ενα χρονο με αναστολη για το ιδιο αδικημα σε υπουργο που καλυπτει φοροφυγαδες. σε μια χωρα που η δικαιοσυνη ειναι ανεκδοτο γιατι ακομα την εμπιστευομαστε και ασχολουμαστε;

Ανώνυμος είπε...

Το στε βγαζει παρανομες τις μειωσεις ... ενστολων μετα το 2012 και το σκεπτικο ειναι πως μπλα μπλα μπλα προκυπτει βιοποριστικο προβλημα μπλα μπλα μπλα γιατι εχουν μεγαλυτερες απωλειες απο αλλους εργαζομενους μπλα μπλα μπλα. Την ιδια ωρα που οι μειωσεις των ενστολων ηταν μικροτερες σε ποσοστα απο μεγαλο μερος του δημοσιου το στε στηριζεται στο ... επιχειρημα του ετους 2012!! Τυφλη δικαιοσυνη!!!!

Ανώνυμος είπε...

12:05 ο Καρανίκας τι λέει για το θέμα του ΣΤΕ ποιά η αποψή του .... φαντάζομαι οτι ειναι παρόμοια με τη δική σου

Το Προφίλ μας