Επίκαιρα Θέματα:

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Η γράνα του... Βύρωνα!!! και Πολύδωρας forever !!!




18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδέλφια, το παλιό έφυγε το καινούργιο ήρθε!!!!!! Ο Βύρωνας της....γράνας και της ζαρτινιέρας ήρθε!!!!! ΖΗΤΩ η ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ Η ελπίδα και η ανανέωση ήρθαν. Οι άνθρωποι είναι ή άσχετοι ή πάνω στον πανικό τους δεν ξέρουν τι κάνουν. Δυστυχώς μας οδηγούν στην άβυσσος όπως γράφει και ο Καζαντζάκης.

Ανώνυμος είπε...

Αν η ΝΔ έχει χιούμορ θα πρέπει να αντιπροτείνει Ζωή Κωνσταντοπούλου για πρόεδρο του ΕΣΡ.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ισχυρίζεται ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχουν υποχρέωση να ψηφίσουν τον Πολύδωρα επειδή τον προτείνει η Κυβέρνηση. Δηλαδή αν η Κυβέρνηση προτείνει τον.... Παλιοκώστα τα κόμματα πρέπει να τον ψηφίσουν; Βρίσκονται σε πανικό δεν ξέρουν τι κάνουν και τώρα άρχισαν να τα μαζεύουν ευτελιζόμενοι. Και το νόμο θα πάρουν πίσω και τον Πολύδωρα θα αδειάσουν αφού πρώτα τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα. ΟΛΑ εδώ πληρώνονται. Και ακόμα είναι η αρχή.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ;ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ.

Ανώνυμος είπε...

Η Νέα Δημοκρατία λέει γιατί δεν τον θέλει, το Ai-Vres τι πάρε δώσε έχει με το Χριστοφοράκο;
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1500111396

ai-vreS είπε...

Να διευκρινήσουμε ότι για τον Χριστοφοράκο και το blog κάνεις πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Ai vres έχεις κανένα server Siemens :D

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα κάνω αλλά δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί το μλπόκ έχει γίνει βασιλικότερο της ΝΔ

Ανώνυμος είπε...

Που φτάσαμε??? Μια κυβέρνηση της Αριστεράς να αντιμάχεται με κάποιους για την "ψυχή του Καραμανλισμού"!!!!!!!!
Και είναι οι ίδιοι που ασκούσαν μάλιστα "πολεμική" κριτική
σε ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ για την κυβέρνηση με ΝΔ το 2012..

Ανώνυμος είπε...

Καποιοι δεν εχουν καταλαβει (η το παιζουν) πως ο εχθρος ειναι ΕΝΑΣ και ειναι ο μητσοτακισμος-σημιτισμος και τα παρακλαδια του. Τζημερος, μανος, θεοδωρακης ξαφα και δε συμμαζευεται. Με βαση τον κοινο εχθρο πορευεται ο τσιπρας, ο καμμενος, κολλαει ο πολυδωρας αλλα και ο καθε Ελληνας που δεν περιμενει με το χερι στην κουταλα ψηφιζοντας πασοκ το 2016!!!! Οποτε σχολια που απευθυνται σε αφελεις του τυπου "η αριστερα ξεφτιλιζεται με τον καμμενο" αλλου. Προκειμενου να τσακιστειτε και με το διαολο. Μετα βλεπουμε. Αλλο η συμφωνια με τη λαικη δεξια κι αλλο εσεις. Εσεις ειστε ο κινδυνος τωρα οχι μονο για δω, για ολο τον πλανητη.

Ανώνυμος είπε...

Αν πραγματικά πιστεύεις αυτά που γράφεις 10:21 … τότε να το ψάξεις φίλε κάτι δεν πάει καλά …. Στο λέω εντελώς φιλικά .

Ανώνυμος είπε...

Δε δινω δεκαρα για την αποψη σου. Και δε στο λεω φιλικα στο λεω με αηδια γιατι ξερω τι εισαι. Μονο τα λαμογια μειναν στο πασοκ το ξερουν ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ. Εσυ να κοιτας οτι δε σε φτυνουν αλλα βρεχει κι οχι ο παππας.

Ανώνυμος είπε...

«Ρε, πού πήγαν τα λεφτά είναι το θέμα, αφήστε τις σοφιστείες»
Έχει το θράσος η κυρία Γεννηματά να μιλά για τον υπουργό Πολύδωρα. Να της θυμίσουμε λοιπόν εμείς οτι όταν ο υπουργός Πολύδωρας έφερνε στην Βουλή τα ντοκουμέντα για τους μαύρους λογαριασμούς Τσοχατζόπουλου, η Γεννηματά και η παρέα της προσπαθούσαν τότε να εξαπατήσουν το πανελλήνιο λέγοντας ότι οι λογαριασμοί που έφερνε ο Πολύδωρας ήταν αριθμοί τηλεφώνου! Επειδή λοιπόν οι πολίτες δεν είναι πλέον χρυσόψαρα και πνευματικά δολοφονημένοι από τους νταβατζήδες – χορηγούς επικοινωνίας της κυρίας Γεννηματά, πάρτε τα πρακτικά από εκείνη την συνεδρίαση.
«Ρε, πού πήγαν τα λεφτά είναι το θέμα, αφήστε τις σοφιστείες»
Το πρώτο μεγάλο επεισόδιο στην αίθουσα καταγράφεται όταν ο τότε κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Βύρων Πολύδωρας αναφέρεται σε περίεργους λογαριασμούς τραπεζών. Ο Ανδρέας Λοβέρδος πετάει την μπάλα στην κερκίδα.
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Εχουμε την «DRUMILAN OFFSET» και την «DRUMILAN INTERNATIONAL», η οποία κατοικοεδρεύει στον φορολογικό παράδεισο των Παρθένων Νήσων.
ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Τι τα θέλετε τώρα αυτά;
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Αυτές οι εταιρίες είναι κάτοχοι λογαριασμού…
ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ουδέν πολιτικό πρόσωπο είναι αναμεμειγμένο. Θα το δείξει και το μέλλον.
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Οταν πρωτοανακαλύφθηκε ο λογαριασμός, ο κ. Βενιζέλος -γνωστός χιουμορίστας- έσπευσε να πει ότι είναι αριθμός τηλεφώνου. Ε, δεν είναι. Είναι λογαριασμός που ακολουθεί υπόγειες διαδρομές…
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Πήρα τηλέφωνο και βγήκε ο Σπ. Σπηλιωτόπουλος!
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: …από Μόσχα, Νέα Υόρκη, Κύπρο και Ελβετία. Είκοσι ένα εκατομμύρια δολάρια. Φθήνιες. Φυσικά ο παραλήπτης αγνοείται.
ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Ποιους αφορούν αυτά; Πάλι υπόνοιες;
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Ρε, πού πήγαν τα λεφτά είναι το θέμα. Αφήστε τις σοφιστείες.
Ο Βενιζέλος παραδέχεται ότι αυτός έγραψε το αθωωτικό για τον Ακη πόρισμα
Πάνω στον εκνευρισμό εκείνης της βραδιάς, μάλιστα, ο Ευ. Βενιζέλος έκανε την γκάφα και παραδέχθηκε ότι αυτός ήταν που έγραψε το πόρισμα που έβγαζε τότε λάδι τον Ακη Τσοχατζόπουλο.
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Πάμε τώρα στο κείμενο και όχι στο μελάνι που ρίχνει ο κ. Βενιζέλος ως άλλη σηπία (σ.σ.: σουπιά) στην αοριστία και τη σύγχυση.
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Εχω ρίξει και μελάνη για το κείμενο. Παραγωγική.
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Οταν μιλάμε για στρατιωτικούς εξοπλισμούς, η ζημία τού να βρεθούν οι αποθήκες του Στρατού χωρίς σφαίρες και χωρίς φυσίγγια δεν λέγεται δωροδοκία ή απιστία. Αλλιώς λέγεται.
ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Πώς λέγεται, δηλαδή;
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Δεν τολμώ να το πω. Ομως εσείς καταλαβαίνετε τι διαπράττετε.
ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Αίσχος (θόρυβος από την πτέρυγα του ΠΑΣΟΚ).
Η ένταση ανέβηκε ξανά, όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. είπε ότι 400 δισ. δραχμές πήγαν στον βρόντο. Υπερασπιστής των κατηγορουμένων και πάλι ο Ανδρέας Λοβέρδος.
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Λέμε δηλαδή στον λαό ότι οι καλοί οικονομικοί διαχειριστές υπουργοί Αμυνας του ΠΑΣΟΚ πέταξαν 400 δισ. δραχμές στον βρόντο. Ή ηλίθιοι ήσαν ή ιδιοτελείς.
ΑΝ. ΛΟΒΕΡΔΟΣ: Αυτό είναι απαράδεκτο.
Β. ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Το TPQ-37 είναι καλό εργαλείο, ελληνικέ λαέ. Εξακόσια μέτρα απόκλιση έχει μόνο. Σας ενοχλούν. Δεν πειράζει. Ομως τα πράξατε και θα τα ακούσετε. Είναι η ηχώ των πράξεών σας.
Λ.Ν.

Ανώνυμος είπε...

Χα χα χα Τα λαμόγια έμειναν στο ΠΑΣΟΚΜ ενώ οι..... καθαρόαιμοι πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ. Μήπως διαβάσατε ποΙός έβαλε ένα στενό συνεργάτη του Τσοχανζόπουλου στην ΕΠΟ Και εκεί θα γίνει κάθαρση!!!!!! Αναμένουμε με αγωνία την υπουργοποίηση της Μαριλίζας να μας σώσει από τα μνημόνια. Μην ξεχνάμε ότι η ....σοσιαλίστρια Τζάκη που ψήφισε τα δύο μνημόνια επί ΠΑΣΟΚ πήγε στο ΣΥΡΙΖΑ για να ψηφίσει και το τρίτο και φαρμακερό τρίτο μνημόνιο !!!!! Μην ξεχάσουμε και το μανρόσκυλο του Τσοχαντόπουλο τον Κοτσακά που ο Τσίπρας είπε ότι δεν πρέπει ναλείπει από το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ. χΑ ΧΑ ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Έχει πολύ πλάκα να βλέπει κανείς τους «Αριστερούς» ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ, αντάμα με τους ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥΣ του Καμμένου, να υπερασπίζονται την «ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ» τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑΣ Βύρωνα Πολύδωρα.
Δεν πιάσατε ακόμη πάτο συνεχίστε

Ανώνυμος είπε...

Το άρθρο 15 προβλέπει:
Άρθρo 15
1. Oι πρoστατευτικές για τoν τύπo διατάξεις τoυ πρoηγoύμενoυ άρθρoυ δεν εφαρμόζoνται στoν κινηματoγράφo, τη φωνoγραφία, τη ραδιoφωνία, την τηλεόραση και κάθε άλλo παρεμφερές μέσo μετάδoσης λόγoυ ή παράστασης.
**2. Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους. Ο έλεγχος και η επιβολή των διοικητικών κυρώσεων υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι ανεξάρτητη αρχή, όπως νόμος ορίζει. Ο άμεσος έλεγχος του Κράτους, που λαμβάνει και τη μορφή του καθεστώτος της προηγούμενης άδειας, έχει ως σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προϊόντων του λόγου και της τέχνης, την εξασφάλιση της ποιοτικής στάθμης των προγραμμάτων που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή της ραδιοφωνίας και της τηλεόρασης και η πολιτιστική ανάπτυξη της Χώρας, καθώς και το σεβασμό της αξίας του ανθρώπου και την προστασία της παιδικής ηλικίας και της νεότητας.
Νόμος ορίζει τα σχετικά με την υποχρεωτική και δωρεάν μετάδοση των εργασιών της Βουλής και των επιτροπών της, καθώς και προεκλογικών μηνυμάτων των κομμάτων από τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα.

Ανώνυμος είπε...

@10.24 Φσσσ μεγαλε, δε μιλαω για πολιτικους που ειναι ολοι λαμογια, για τον κοσμακη μιλαω. Κοιτα γυρω σου να δεις ποιοι πηγαν στο συριζα και ποιοι μειναν στο πασοκ. Ελα τωρα, ψαξε μια εξαιρεση για να μας τη βγεις!!

Ανώνυμος είπε...

Μιλώντας στη διάσκεψη των προέδρων για το θέμα του ΕΣΡ, ο Χρήστος Παππάς είπε:

«Ο κ.Πολύδωρας δεν είναι του χώρου μας, αλλά χαίρει της εκτιμήσεως μας και της προσωπικής θα έλεγα, αν και στεγασμένος επί σειρά ετών σε χώρο της ξενοκρατούμενης και μνημονιακής δεξιάς»

Ωστόσο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππάς δήλωσε ότι το κόμμα του σε αυτή τη διάσκεψη θα ψηφίσει «παρών».

Το Προφίλ μας