Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Πρόσκληση Επιχειρήσεων – Μελών του Επιμελητηρίου για συμμετοχή σε εκθέσεις

Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις - μέλη του ότι θα συμμετάσχει στις εκθέσεις:
«ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ (3 - 6/11/2016)
Η έκθεση «ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΥΣΕΙΣ» που θα πραγματοποιηθεί στον εκθεσιακό χώρο του μετρό Συντάγματος από τις 3 έως τις 6 Νοεμβρίου 2016 (3 – 6/11/2016), αποτελεί τη μοναδική έκθεση τροφίμων και ποτών που διεξάγεται στο μετρό Συντάγματος έχοντας θέσει τις βάσεις για την ανάδειξη των ελληνικών επιχειρήσεων που σχετίζονται με την παραγωγή - επεξεργασία αγροτικών αλλά και παραδοσιακών προϊόντων στους χιλιάδες καθημερινά διερχόμενους από το μετρό.
 Προωθεί την τόνωση των συναλλαγών και την ανύψωση του ηθικού των καταναλωτών μέσω της άμεσης πώλησης οικονομικών και ποιοτικών ελληνικών προϊόντων, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα και την ελληνική περιφέρεια ως γαστρονομικό τουριστικό προορισμό. 
Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην έκθεση να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με αίτηση τους στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου έως και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016 (26/10/2016).   
(Πληροφορίες στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 24610 41693 κα Δούσιου).  


«DOMOTEC & BUILDING GREEN» ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ METROPOLITAN EXPO (7 – 9/4/2017)
Η «DOMΟΤEC 2017»  θα διεξαχθεί μαζί με την  «BUILDING GREEN» από  7 έως τις 9 Απριλίου 2017 στο εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο Metropolitan Εxpo στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Η συνύπαρξη των δύο εκθέσεων δημιουργεί μία σημαντική και ενιαία διοργάνωση που προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις και καινοτόμες προτάσεις στους επισκέπτες καθώς και μια νέα δυναμική στον κλάδο της δόμησης, της ανακαίνισης και της εξοικονόμησης ενέργειας στηριζόμενη σε νέες πρακτικές-τεχνολογίες, που θα παρουσιαστούν μέσα στην έκθεση.
Καλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην έκθεση να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους με αίτηση τους στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου έως και την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 (15/11/2016).
(Πληροφορίες στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στο τηλέφωνο 24610 41693 κα Δούσιου).  

Με την προϋπόθεση ότι ο αριθμός των ενδιαφερόμενων μελών θα είναι ικανοποιητικός, το Επιμελητήριο θα εκμισθώσει εκθεσιακό χώρο, όπου θα συμμετέχουν ενιαία οι επιχειρήσεις – μέλη του. Τα έξοδα μεταφοράς, μετάβασης και διαμονής, να επιβαρύνουν τους επιχειρηματίες.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ  ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας