Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού στις 2 Νοεμβρίου 2016

 Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα:
1.      Περί συζήτησης για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δήμου Σερβίων –Βελβεντού.
2.      Περί αποδοχής διαφόρων ποσών και κατανομή πιστώσεων

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ

Φώτιος ΖΥΓΟΥΡΗΣ

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΕΩΣΕΣ?

Ανώνυμος είπε...

10:20 ρε ταγαρι, ρε κομπεξικε τυπε που πισω απο την ανωνημια κρινεις τον Αλεξοπουλο οτι χρεωσε καποιους.. Αυτος που ετρεχε και ακομα τρεχει οταν του το ζητησουν μιας τα καινουργια τα παλικαρια που μαλλον κατι τυποι σαν και σενα του ψηφισαν και πηγαν τα σερβια 20 χρονια πισω!!! Ρε ταγαρι 10.20 λες οτι ο Αλεξοπουλος χρεωσε καποιους... Ενω ο τασος δεν θελει να χρεωσει ουτε καφε σε καποιον..!!!! Ρε ταραγοκεφαλε 10.20 κατσε τωρα τον γιατρο για αλλα 3 χρονια και μην πετας λασπη στον ανεμιστηρα... Γιατι κατι ταγαρια σαν και σενα εφεραν τον γιατρο εδω και πηγε τοσο πισω τα Σερβια που σε λιγο θα πληρωνουμε σε δραχμες... Αντε ταγαρι ε ταγαρι....

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΗ/ΤΕ 12.09 ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ ΟΥΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΟΣΜΑΤΠΟΥΛΟ ΤΑΓΑΡΙΑ.ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΓΑΡΙΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ Η ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ(ΒΛΕΠΕ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ).ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΜΑΘΕ ΛΙΓΟ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΤΑΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ. Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το θεμα κυριε 5.57 δεν ειναι αν σας θεωρει ο ενας η ο αλλος ταγαρια εσας που ψηφισατε τον γιατρο αλλα το χειροτερο ειναι πως σας θεωρει ο ιδιος ο γιατρος ταγαρια με αυτα που λεει ο τροπος που τα λεει.... Γιατι οταν οτι σε 6 μηνες δεν θα υπαρχει ουτε ενας ανεργος στα σερβια και εχουν περασει 26 μηνες και δεν εχει ΤΙΠΟΤΑ!!! οταν ακομα και τα sait της κοζανης μας δουλευουν σαν σερβιωτες (βλεπε kozan.gr) εχουμε γινει ρπα ολο το νομο με τον γιατρο που ψηφισατε. Γελανε και οι πετρες που εσεις Κανατε παραπονα οτι ο βασιλης δεν εβγαινε στα μαγαζια των σερβιων αλλα ο γιατρος παει πολυ μεχρι.... Σε ενα μαγαζι... Γελανε και πετρες οταν βλεπουν το τζιπ του δημου εξω απο τα νοσοκομεια που παει ο γιατρος σας και τελος αν δεν νιωθεις εσυ Ετσι (ισως γιατι εισαι μεσα στο συνδιασμο του?????) τοτε ρωτα που τον πιστεψαν και εβαλαν υποψηφιοι μαζι του και τωρα ενας ενας φευγουν γιατι τον καταλαβαν. Και οσο για της προσωπικες σχεσεις που εχει ο καθε ενας θεωρω οτι κοιτας το δεντρο και χανεις το δασος. Με ποιον θα κανει παρεα καποιος ειναι δικαιωμα του γω π.χ δεν θα ψαξω με ποιον κανει παρεα ο γιατρος αλλα τι κανει σαν δημαρχος.... Αλλα επειδη μαλλον δεν ξερετε πως να χτυπησετε τον βασιλη βρηκατε "θυμα" της προσωπικες σχεσεις καποιου αλλου. Καλη μας συνεχεια...

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να είχαμε πολλούς Αλεξόπουλους, αλλα δυστυχώς, έχουμε αυτούς τους ντρουβάδες γεμάτες αχυρο να μας διοικούν.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό για τον Αντιδη-μασκαρά, ο οποίος αναφέρθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο στον εργολάβο που έβαλε σε λειτουργία τον Βιολογικό Νεράιδας.
https://youtu.be/fPY723A5Dgw

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε ξενοφων 9:02 τουλάχιστον κάνε επώνυμα σχόλια , αφού όλοι ξέρουν πως εσύ είσαι ... τι πλάκα που έχεις

Ξενοφών Βαΐζογλου είπε...

Δηλώνω πως όλα τα σχόλια και δημοσιεύσεις στα ΜΜΕ που φέρουν την υπογραφή ή το όνομά μου μόνο αυτά και μόνον αυτά αποδέχομαι.

Το Προφίλ μας