Επίκαιρα Θέματα:

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Ανακοίνωση του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού για τον οικισμό Λάβας


    Από το Δήμο Σερβίων – Βελβεντού ανακοινώνεται ότι στον οικισμό Λάβας, μετά την ολοκλήρωση της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης, οι καταναλωτές θα πρέπει να προμηθευτούν τους καινούριους υδρομετρητές Madalena τύπου DS-TRP ½ /η ¾ οι οποίοι υπάρχουν στο εμπόριο και να προχωρήσουν σε σύνδεση με το νέο δίκτυο.
   Η διαδικασία από πλευράς των καταναλωτών πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 11/11/2016. Με την πάροδο της ημερομηνίας αυτής θα υπάρξει διακοπή του παλαιού δικτύου.
  Μόλις γίνει η αντικατάσταση του υδρομετρητή, οι καταναλωτές είναι υποχρεωμένοι να προσκομίσουν το νέο αριθμό του υδρομετρητή προκειμένου να καταχωρηθεί στο σύστημα του Δήμου καθώς και τον παλιό υδρομετρητή προκειμένου να καταγραφεί η παλιά και τελική ένδειξη του παλιού υδρομετρητή. Η προσκόμιση θα γίνει στο γραφείο εσόδων του Δήμου (κ. Παπαδημητρίου Σταματία)
  Η όλη προαναφερόμενη διαδικασία είναι υποχρεωτική και όποιος δεν συμμορφωθεί θα υποστεί τις νόμιμες κυρώσεις και δεν θα έχει πρόσβαση στο νέο δίκτυο ύδρευσης

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6972 850807
(Δραγκόλας Παναγιώτης – Υπεύθυνος ύδρευσης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου