Επίκαιρα Θέματα:

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Video: Τσιτσιώκας

Είναι εκπρόσωπος του Δήμου Σερβίων-Βελβεντού ο κ. Τσιτσιώκας; Δείτε το βίντεο: 
..
.
Τσιτσιώκας: "Είμαστε σε θέση, αυτή την στιγμή, να σας κοινοποιήσουμε ότι η Διεύθυνση Δασών έδωσε το πράσινο φως και σήμερα ξεκινούν οι συμπληρωματικές μελέτες.
 Γι' αυτό το λόγο και μετά από συζήτηση με το Γενικό Γραμματέα Δασών του Υπουργείου, ανεβαίνω στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συναντήσω τον μελετητή του έργου τον κ. Λάγκα, παρέα με τον κ. Παπαράκο, να προχωρήσει το θέμα, να φέρουμε τις συμπληρωματικές μελέτες και στον ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ του Δήμου για το 2017 ΟΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ να περάσει πρώτα από την επιτροπή του Δήμου και μετά να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου για ψήφιση.

Εγώ θα προτείνω μερικά πράγματα στην επιτροπή διαβούλευσης και εύχομαι όλοι οι τοπικοί σύμβουλοι και δη αυτοί οι οποίοι ήτανε στο ραντεβού με τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Πλακεντά όταν τους είπε κύριοι θα πάμε φυλακή και σκύψαν τα κεφάλια να σηκώσουν τώρα τα κεφάλια και να πάνε στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ψηφίσουν ομόφωνα όλοι, όλοι μα όλοι συμπολίτευση και αντιπολίτευση το έργο αυτό το οποίο είναι αναπτυξιακό έργο για όλη τη Δυτική Μακεδονία και την περιοχή" !!!
 .

Το Προφίλ μας