Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ……. ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΧΩΡΙ Σ ΓΡΑΒΑΤΑ.

Γράφει ο Θεοδόσης Μακρυγιάννης.
Είναι σε όλους τους Έλληνες γνωστό ότι ο Πρωθυπουργός ,οι Υπουργοί του, εκτός από ελάχιστους, και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησαν την …..επανάσταση, χωρίς να φοράνε γραβάτες. Ήθελαν, προφανώς, να μιμηθούν τον Στάλιν, τον Μάο και τον Κάστρο και να διαφημίσουν, αρνητικά, τη χώρα μας στα πέρατα της γης. Δικαίωμά τους απόλυτο. Έπρεπε όμως να γνωρίζουν ότι πριν από τη ΧΟΥΝΤΑ οι Υπουργοί κατά την ορκωμοσία τους φορούσαν φράκο. Αλλά για να μην ανατρέξουμε στο απώτερο παρελθόν, τελευταία ο αδελφός του Κάστρο που ανέλαβε την εξουσία ( κάτω η οικογενειοκρατία ωρύονται οι δικοί μας θαυμαστές του) κατά τις επίσημες εμφανίσεις του φοράει κανονικά γραβάτα.
Προφανώς αυτός δεν ήταν επαναστάτης, αλλά ένας συντηρητικός πολιτικός του κατεστημένου. Ενώ οι δικοί μας μόλις επέστρεψαν από το Βίτσι, το Γράμμο, τον Όλυμπο και τ Άγραφα, κρατώντας το λάβαρο της λαικής επανάστασης , πολεμώντας τους αστούς πολιτικούς και το κατεστημένο.
Όπως προαναφέρθηκε, η ενδυματολογική τους επιλογή είναι δικαίωμά τους. Γεννάτε όμως ένα ερώτημα. Οι αθλητές των Εθνικών Ομάδων, γιατί φοράνε ομοιόμορφη στολή όταν πηγαίνουν για αγώνες στο εξωτερικό; Στους Ολυμπιακούς αγώνες που έγιναν πριν λίγο καιρό στη Βραζιλία, οι αθλητές της Ολυμπιακής Ομάδας δεν εμφανίστηκαν με   ίδια κοστούμια; Γιατί δεν εμφανίστηκαν με τις φόρμες τους; Γιατί η χώρα μας ξοδεύει μεγάλα ποσά για ομοιόμορφες στολές; Γιατί ο Πρωθυπουργός μας δεν έδωσε εντολή να μη φορέσουν γραβάτες, αλλά φόρμες, ακολουθώντας το δικό του παράδειγμα;
Πολύ ορθά η Ομοσπονδία τους  και όλες οι Ομοσπονδίες που επιχορηγούνται από την Πολιτεία  επιβάλουν στους αθλητές να εμφανίζονται με ομοιόμορφες στολές. Για σκεφθείτε οι αθλητές μας να εισέρχονταν στο στάδιο με φόρμες ενώ οι αθλητές όλων των άλλων Κρατών να εμφανιζόταν με κοστούμια τι είχε να γίνει. Θα γινόταν ότι γίνεται με τον Πρωθυπουργό μας και του Υπουργούς μας όταν εμφανίζονται μαζί με τους ομολόγους τους. Τους κράζουν ψιθυριστά  άσχετα αν αυτοί δεν το αντιλαμβάνονται.
Με τη λογική των…. επαναστατών χωρίς γραβάτα,  οι Δικαστές  του Συμβουλίου Επικρατείας και του Αρείου Πάγου και  οι Καθηγητές των Πρυτανικών αρχών των Πανεπιστημίων δεν πρέπει να φοράνε  τήββενο  αλλά να εμφανίζονται στις Συγκλήτους με τζίν!!!!!!
ΟΛΟΙ οι  παραπάνω είναι συντηρητικοί και ανόητοι και μόνο οι δικοί μας Κυβερνητικοί είναι προοδευτικοί και… επαναστάτες. Επανάσταση, όμως, με ΜERCENTES, BMV και λουκούλεια γεύματα στα βόρεια προάστια με σούσι και μπιφτέκια ατμού, δεν γίνεται. Οι άνθρωποι όμως  ζούν με ψευδαισθήσεις στο δικό τους μικρόκοσμο…

1 σχόλιο:

  1. Δεν θα μου προξενίσει εντύπωση αν Κυβερνητικά στελέχη εμφανισθούν σε παραλίες με παπιγιόν και οι κυρίες τους σ κοσμικές εκδηλώσεις με σόρτς και μαγιώ. Από αυτούς όλα να τα περιμένεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου