Επίκαιρα Θέματα:

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Τα σημεία κατακρήμνισης του δρόμου Ρυμνίου – Τριγωνικού ξέμειναν για του …χρόνου!

Απ’ ότι φαίνεται, έχουν περατωθεί οι δύο εργολαβίες που θα μπορούσε να είχαν αντικείμενο και την αποκατάσταση του δρόμου Ρυμνίου – Τριγωνικού, στα δύο σημεία στο 3ο χλμ, όπου έχει σημειωθεί διάβρωση-κατακρήμνιση του οδοστρώματος και η κατάσταση παραμένει -σταδιακά επιδεινούμενη- ως είχε εδώ και ..τρία τουλάχιστον χρόνια! (σημεία 1 & 2, ως φωτο)
Αναφερόμαστε κατά πρώτον στο έργο «Βελτίωση Οδικού Δικτύου Ρυμνίου-Τριγωνικού» που υλοποιήθηκε τον φετινό Ιούλιο-Αύγουστο, αρχικού προϋπολογισμού 400.000 € και συμβατοποιημένου ποσού μετά την έκπτωση 90.325 €, που τελικά αφορούσε ασφαλτικές εργασίες περίπου σε μήκος 2χλμ από το 5ο  (διασταύρωση προς Καμβούνια) μέχρι το 9ο χλμ του δρόμου -ασφαλώς απαραίτητες και αυτές-. Κατά δεύτερο, το ίδιο περίπου διάστημα «έτρεξε» και το έργο «Συντήρηση Εθνικού Οδικού Δικτύου της Π.Ε. Κοζάνης», αρχικού προϋπολογισμού 1.100.000 € και ποσού μετά την έκπτωση του μειοδότη 398.595,67 € (με ΦΠΑ), με «σκοπό των προτεινόμενων εργασιών την άρση της επικινδυνότητας και τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας για τους χρήστες του Εθνικού Οδικού Δικτύου της ΠΕ Κοζάνης». Ούτε και σ’ αυτή την εργολαβία έγινε κάτι για τα προαναφερόμενα σημεία, ενώ έχουν εκτελεστεί στην εγγύς περιοχή και πάλι ασφαλτικές εργασίες (οδός Τρανοβάλτου - Ελάτης, Λιβαδερού - Άκρης και από διασταύρωση προς Βελβεντό).
Έτσι θα παραμείνει η γνώριμη εικόνα με την πινακίδα και του κώνους στένωσης και επικινδυνότητας του δρόμου, για μια(;) ακόμη χειμερινή περίοδο…
Y.Γ. Να ‘χουμε και εμείς να γράφουμε…
mikrovalto.gr     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας