Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Γίνε σύμμαχος ζωής: Συνεχίζεται ο Μήνας ενημέρωσης για δωρεά Μυελού των Οστών

Συνεχίζονται οι δράσεις ενημέρωσης του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» στα πλαίσια του μήνα ενημέρωσης και εγγραφής δοτών Μυελού των Οστών. Βρεθήκαμε για ακόμη μία χρονιά στην 32η Εμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας στα Κοίλα (21-26/09/2016), αλλά και στο 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Drift, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κοζάνης (ΣΜΑΚ) στο χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων του Δήμου Κοζάνης στην περιοχή «Κασλάς»
(24-25/09/2016). 
Στις εκδηλώσεις αυτές, οι συμπολίτες μας είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τη διαδικασία λήψης δείγματος (απλά-με μία μπατονέτα), για τη διαδικασία λήψης μοσχεύματος σε περίπτωση που βρεθούν συμβατοί με ασθενή (απλά-με διαδικασία παρόμοια της αιμοδοσίας), καθώς για το τι σημαίνει για τον ασθενή να χρειάζεται μεταμόσχευση Μυελού των Οστών και να βρίσκει συμβατό δότη!

Οι δράσεις μας όμως δεν σταματούν εδώ! Ο μήνας κλείνει ημερολογιακά με δύο πολύ μεγάλες δράσεις-συνεργασίες.
-       Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, Ραδιομαραθώνιος ενημέρωσης σε συνεργασία με την ΕΡΤ Κοζάνης, από τις 09:00 έως τη 13:00 μένουμε συντονισμένοι στους 100.2 & 100.6 FM  και πηγαίνουμε στην κεντρική πλατεία Κοζάνης και κεντρική πλατεία Φλώρινας να γίνουμε δότες!!!
-       Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με το «Save Moras» και το café Freddito, ολοήμερη ενημέρωση και εγγραφή νέων δοτών στον χώρο του cafe Freddito, από τις 09:00 έως τις 21:00!








Σας περιμένουμε στις υπόλοιπες δράσεις μας, αλλά και καθημερινά στον χώρο του γραφείο μας, Π.Χαρίση 23. Μείνετε συντονισμένοι και για τις επόμενες δράσεις, καθώς ο μήνας Σεπτέμβριος συμπληρώνεται ημερολογιακά, αλλά οι δράσεις δεν σταματούν!


Για το Δ.Σ.
                    Ο πρόεδρος                                 Η Γ. Γραμματέας
Τσαουσίδης Θεόδωρος                      Τσαουσίδου Κάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας