Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Αυτονόητα άκυρη μια δημοπρασία στην οποία αποδεδειγμένα συμμετείχαν αεριτζήδες

Μπορεί στην Ελλάδα να έχουμε εθιστεί στο παράλογο και συχνά και στο παράνομο αλλά είμαι αρκετά βέβαιος ότι από χθες, ακόμα και για τα ελληνικά δεδομένα, η ήδη προβληματική διαδικασία για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών είναι...νεκρή.
Όταν σε μια δημοπρασία καταθέτουν προτάσεις άνθρωποι οι οποίοι αποδεικνύεται ότι δεν είχαν τα λεφτά για να τις χρηματοδοτήσουν, τότε η διαδικασία αυτή είναι αυτονόητα άκυρη. Ο Καλογρίτσας ήδη αποδείχθηκε αεριτζής ενώ ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης μας είχε χαμογελαστός εξηγήσει ότι συμμετείχε στη διαδικασία για να συμβάλει στην εκτόξευση του τιμήματος για κάθε άδεια.

Θα εκπλαγώ αν τα υπόλοιπα επιχειρηματικά σχήματα δεχθούν να βάλουν το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τα κερατιάτικα εκείνων που κλείστηκαν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης για χαβαλέ. Θα εκπλαγώ επίσης αν δεν προκύψουν ποινικές ευθύνες για όσους έβαλαν την υπογραφή τους στον έλεγχο του πόθεν έσχες του κ. Καλογρίτσα.
Ο Τιτανικός δεν σώζεται. Αυτή τη φορά, η μέχρι σήμερα επικοινωνιακά θριαμβεύουσα ομάδα του Μεγάρου Μαξίμου την πάτησε. Και μάλιστα άσχημα. 

parapolitiki.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γράφει ο Φέλιξ

Φαντάζομαι τις επόμενες μέρες θα ακουστούν πολλά για την προέλευση των χρημάτων του Σαββίδη, τις σχέσεις με τον Πούτιν και τις πληροφορίες ότι τρώει παιδάκια για πρωινό (τα οποία δεν πρόλαβε να φάει ο Καλογρίτσας γιατί κατέθεσε την άδεια).

Η ξεφτίλα δεν είναι μόνο, πως ταυτίζουν τη δημοσιογραφία με το συμφέρον του καναλάρχη τους, αλλά πως λοιδορούν και εμφανίζουν ως μαφιόζους, τους ανθρώπους με τους οποίους έκαναν συναντήσεις για να γίνουν συνέταιροι στο κανάλι. Είναι πολλαπλές οι συναντήσεις που έκανε ο Alpha τόσο με τον Καλογρίτσα όσο και με τον Σαββίδη, για να αναλάβουν το κανάλι ως μεγαλομέτοχοι. Αλλά ως δια μαγείας έγιναν ποινικοί και εγκληματίες όταν δεν έγινε η δουλειά.

Με αυτά και με αυτά, το κανάλι δεν πρόλαβε να πει την είδηση, πως ο Διευθύνων Σύμβουλος, Δημήτρης Φουρλεμάδης, διώκεται για υπεξαίρεση 5,8 εκατομμυρίων και το κόλπο με τα χαλασμένα κοτόπουλα της ΜΚΟ Αλληλεγγύη.

Ανώνυμος είπε...

Φέλιξ
Μάγος είσαι; άρχισαν ήδη.

Το Προφίλ μας