Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΛΑΕΚ 1-25 ΕΤΟΥΣ 2016 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΕΡΒΙΩΝ

Στο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης εργαζομένων, εντάσσονται οι επιχειρήσεις που ανήκουν σε επαγγελματικό Σύλλογο-Εργοδοτικό Φορέα και οι οποίες:
  • επιθυμούν να καταρτίσουν το προσωπικό τους σε πρόγραμμα που αναλαμβάνει ο εργοδοτικός φορέας του κλάδου τους.
  • καταβάλουν στο ΙΚΑ την εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,24%) για τους εργαζόμενους της επιχείρησης τους για το έτος 2015-2016.
  • απασχολούν από 1 έως 25 εργαζόμενους.
  • το πρόγραμμα κατάρτισης στο οποίο συμμετέχουν δεν χρηματοδοτείται από άλλο φορέα.
  • δεν χρηματοδοτούνται από άλλο πρόγραμμα κατάρτισης του Ο.Α.Ε.Δ. και του ΛΑΕΚ για τους εργαζόμενους που λαμβάνουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης
 Στο ανωτέρω πρόγραμμα κατάρτισης δίνεται η δυνατότητα, να συμμετέχουν και εργαζόμενοι προερχόμενοι από επιχειρήσεις που απασχολούν από 1-25 άτομα .
Οι εργαζόμενοι που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΛΑΕΚ 1-25, επιδοτούνται  από τον ΟΑΕΔ με το ποσό των 5 € ανά ώρα κατάρτισης (πχ 32 ώρες * 5 € = 160 €) εφόσον δεν πραγματοποιηθούν απουσίες . Το ποσό της αμοιβής κατατίθεται από τον ΟΑΕΔ σε τραπεζικό λογαριασμό των δικαιούχων.
Για πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα : 6974819379 -2464024012 καθώς και στα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Σερβίων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου