Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Άσχημη εικόνα στη διαδρομή προς τα Κάστρα

ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ  ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΗΝ  ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΗΜΑΡΧΕ  ΠΡΟΣ  ΤΑ  ΚΑΣΤΡΑ  ΕΙΝΑΙ  ΑΣΧΗΜΗ  ΕΙΚΟΝΑ  ΓΙΑ  ΤΟΝ  ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ 
Από φίλο του Ιστολογίου

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χιούμορ ;
Προφανώς κάνεις χιούμορ φίλε του ιστολογίου όταν απευθύνεσαι στον Δήμαρχο για να καθαρίσει απο τα σκουπίδια τα ΚΑΣΤΡΑ.Εσύ δεν πήρες χαμπάρι οτι δεν υπάρχει δημοτική αρχή επομένως και δήμαρχος ; Πήγαινε σε ένα δημοτικό συμβούλιο να το διαπιστώσεις. Αν τον ψήφισες και έχεις ακόμα ελπίδες κάνε λίγο υπομονή (άλλα τρία χρόνια) το αεροπλάνο πήρε φόρα και απογειώνεται.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΟΠΩΣ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΤΑ ΣΕΡΒΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΨΩΜΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΧΑΧΑΧΑ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Με ποια σκουπίδια τώρα. Στις καφετέριες στην Κοζάνη κανονίζονται τα μεγάλα έργα, εκεί πέφτουν οι μεγάλες ιδέες και "εξασφαλίζονται" οι χρηματοδοτήσεις του ΕΣΠΑ.
Τόσο πολύ κοπιάζει για τα προβλήματα του Δήμου, τα βάζει όλα σε σειρά από τις καφετέριες, άντε καλι μιάμιση ωρίτσα στο Δημαρχείο. Ας καθίσουμε όλοι στον καναπέ μας να τον απολαύσουμε άλλους 35 μήνες.

Ανώνυμος είπε...

OK τον γιατρό τον ξέρουμε. Αντιδήμαρχος πολιτισμού υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

3.41 ΝΤΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΝΤΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ-ΟΥΜΕ

Το Προφίλ μας