Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Περιφ. Δ. Μακεδονίας: 8 στρατιωτικοί γιατροί θα στελεχώσουν το Μποδοσάκειο έως το τέλος του '16. Δείτε το θριαμβευτικό δελτίο τύπου της περιφέρειας!

Η άψογη συνεργασία του Αρχηγού Γ.Ε.Σ Βασίλη Τελλίδη, του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη και του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σταύρου Γιαννακίδη έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Συγκεκριμένα, μετά την επιστολή του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη προς τον Αρχηγό ΓΕΣ, με την οποία ζητούσε την διάθεση παθολόγων για την εύρυθμη λειτουργία των παθολογικών κλινικών των νοσοκομείων «Μαμάτσειου» και «Μποδοσάκειου», ελλείψει επικουρικών παθολόγων ιατρών που υπάρχει ανά την επικράτεια, από 20 Σεπτεμβρίου 2016 έως και 31 Δεκεμβρίου 2016, οκτώ (8) στρατιωτικοί ιατροί - ΑΡΧΙΑΤΡΟΙ ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ,  δύο την βδομάδα, θα στελεχώνουν την παθολογική κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Σχόλιο ai-vreS: επιθυμητό αποτέλεσμα η προσωρινή κάλυψη των ελλείψεων από στρατιωτικούς γιατρούς;;;; Για ποιον;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σας εμπιστευόμαστε για την ευπρέπεια των σχολίων σας. Δεν υιοθετούμε τις απόψεις των σχολιαστών καθώς αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.

backlinks

Follow by Email

Το Προφίλ μας

Google

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου