Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Τετάρτη 21/9/2016 τα εγκαίνια της 32η εμποροβιοτεχνικής έκθεσης στα Κοίλα Κοζάνης - Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Το Επιμελητήριο Κοζάνης και το Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν την
32η «Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας», από 21 έως 26 Σεπτεμβρίου 2016, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους στο Δ.Δ. Κοίλων Κοζάνης.
Η Έκθεση, όπως καθιερώθηκε να λέγετε, είναι το κορυφαίο οικονομικό και κοινωνικό γεγονός της Περιφέρειας μας. Είναι ένας δοκιμασμένος και ανθεκτικός θεσμός, ένα σημείο αναφοράς για επαγγελματίες και κοινό.

Στα 31 χρόνια της διοργάνωσης πάνω από 3000 εκθέτες και πολλές χιλιάδες επισκέπτες (από τις όμορες κυρίως περιοχές της Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας, Ηπείρου αλλά και τα Βαλκάνια) επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα και την αναπτυξιακή προοπτική της αλλά και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που δημιουργήθηκαν όλα αυτά τα χρονιά, καθιστώντας την Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας θεσμό.
Το οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων ετών, μας υποχρεώνει όλους να αναζητήσουμε λύσεις και διεξόδους. Στην αναζήτηση αυτή, η προβολή και η άμεση προσέγγιση των πελατών, θεωρείται πλέον επιβεβλημένη και στον τομέα αυτό η Έμπορο-Βιοτεχνική & Γεωργική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας, αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον.
Σε ένα καλά οργανωμένο χώρο, 4.000 τ.μ., οι επιχειρήσεις τοποθετούνται ανάλογα με το αντικείμενο τους ενώ οι παροχές προς τους εκθέτες διευκολύνουν τη συμμετοχή τους.
Επισυνάπτουμε ακολούθως αναλυτικά το πρόγραμμα της έκθεσης και των παράλληλων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα καθ' όλη τη διάρκεια.
Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016
19:00 – Τελετή Εγκαινίων 32ης Εμποροβιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας
Την έκθεση θα εγκαινιάσει ο Πρόξενος της Δημοκρατίας της Κίνας (Ταιβάν) Mr Sherman S. Kwo

Παράλληλες Εκδηλώσεις
Τετάρτη 21/09
    21:00 - Αστική Κινητικότητα - Δήμος Κοζάνης - Παρουσίαση από την Αντιδήμαρχο κα Ελένη Τασοπούλου (Βιώσιμη Κινητικότητα & Οικονομία με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας)
    21:30 - Κλήρωση δύο ποδηλάτων (Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν οι επισκέπτες με το εισιτήριο εισόδου)
Πέμπτη 22/09
    19:00 - «Παρουσίαση της κλαδικής μελέτης για την επιχειρηματικότητα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας»
Διοργανωτές : Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, ΕΒΕ Κοζάνης & Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας
    20:00 – B2B συναντήσεις μεταξύ τοπικών επιχειρηματιών με τον εμπορικό ακόλουθο της Ταϊβάν
«Αίθουσα Τύπου»
Παρασκευή 23/09
    19:00 - Ταξίδι στις πολυπολιτισμικές γεύσεις του τόπου μας
Ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι στον Καύκασο, στον Πόντο, στην Ανατολική Θράκη, στην Καππαδοκία, στη Μ. Ασία και στις παραδοσιακές γεύσεις των εντοπίων κατοίκων της Κοζάνης ετοιμάζουν εννιά πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής, οι οποίοι θα μαγειρέψουν και θα μας ξεναγήσουν στις ιδιαίτερες γαστρονομικές τους γεύσεις.
    21:00 - Λαϊκή βραδιά με τους Παντελή Μόσχογλου, Λένα Ντίνα και Παύλο Κωστογλίδη
Σάββατο 24/09
    18:30 – Ο σεφ Κώστας Κολιός μαγειρεύει με τοπικά προϊόντα
    21:00 - Rock Βlues βραδιά με τους Σάκη Ντοβόλη και Δημήτρη Γαύρο - Opening : Τάσος Σαπαλίδης
Kυριακή 25/09
    19:30 - Επίδειξη νυφικών – χτενισμάτων – μακιγιάζ : Studio Beauty Βάσω Ιωάννου, Νυφικά & Είδη Γάμου ‘’Βασίλειος’’, Μακιγιάζ - Αισθητική περιποίηση Ράνια Σπυρίδου ‘’Spi.R.it’’
    21:00 – Pop – Rock βραδιά με τους «The Bahalows»

Δευτέρα 26/09

    «Ποδηλατώ με ασφάλεια φορώντας πάντα κράνος»
Διοργανωτές : Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, Π.Ε. Κοζάνης & Τροχαία Κοζάνης

Επίσης στο πλαίσιο της 32ης  έκθεσης θα λειτουργεί όλες τις ημέρες και ώρες κοινωνικό οδοντιατρείο με την υποστήριξη της ΔΕΗ. Στον προαύλιο χώρο της έκθεσης, η κινητή Οδοντιατρική Μονάδα με τους Γιατρούς του Κόσμου θα παρέχουν πρωτοβάθμια οδοντιατρική εξέταση και θα συμβουλεύουν γονείς και παιδιά για την στοματική υγιεινή.
Παράλληλα, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (23,24 &25/09) από τις 18:00-20:30 οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Κοζάνης θα παραδίδουν Βασικά Μαθήματα Πρώτων Βοηθειών στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες, ενώ ένα ασθενοφόρο της μονάδας τους θα είναι σταθμευμένο στον προαύλιο χώρο όλες τις ημέρες. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ VETONEWS http://www.vetonews.gr/press/events/item/44557-ayrio-ta-egkainia-tis-32i-emporoviotexnikis-ekthesis-sta-koila-kozanis-programma-ekdiloseon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας