Επίκαιρα Θέματα:

Τετάρτη 3 Αυγούστου 2016

Σκηνές "απείρου κάλλους" από το Δημοτικό Συμβούλιο Σερβίων-Βελβεντού !!! (videos)

Από το kozan.gr
Ο δήμαρχος Σερβίων Βελβεντού,  A. Kοσματόπουλος, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, εξήγησε, κατά την άποψή του, τους λόγους για τους οποίους προέκυψαν όλες αυτές οι ανεξαρτητοποιήσεις από το συνδυασμό του, κάνοντας λόγο για “γιάφκες”, για ανθρώπους που ήθελα να αποκτήσουν την εξουσία (λίγο πρόωρα), που κανόνιζαν για το ποιος θα είναι ο δήμαρχος και διάφορα άλλα.


Την πρώτη τους έντονη αντιπαράθεση είχαν, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού, ο πρώην πρόεδρος του σώματος, Ζήνων Παπαδημητρίου και ο νυν, Φωτης Ζυγούρης, όταν ο πρώτος είπε στο δεύτερο ότι, δε θα σε αποκαλώ πρόεδρο γιατί δεν έχεις λάβει την πλειοψηφία του συμβουλίου. Τότε ο δεύτερος του απάντησε: “Δε σε τιμά αυτό!” και του αφαίρεσε το λόγο.
Έξαλλος έγινε ο πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Σερβίων – Βελβεντού, Ζήνων Παπαδημητρίου, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης, για τα όσα του καταλόγισε, εμμέσως πλην σαφώς, ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού, σχετικά με τη διαδικασία που ακολουθήθηκε, σε προηγούμενη συνεδρίαση και για το γεγονός ότι τότε απουσίαζαν οι εισηγήσεις των θεμάτων. “Είναι ψεύτης και προβοκάτορας. Δεν ξέρει καμιά διαδικασία”, ήταν η απάντηση του κ. Παπαδημητρίου.

Σε μια υπόσχεση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, για στήριξη με 20.000 ευρώ της πρόσφατης έκθεσης Agrofest, αναφέρθηκε, στη σημερινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ο δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Α. Κοσματόπουλος, λέγοντας, πώς, τελικά, αυτά μετατράπηκαν σε 2.000 ευρώ, σημειώνοντας, στο τέλος, πως κάποιοι “δούλεψαν” τον Π. Πλακεντά, ώστε να μεταβάλλει την αρχική του πρόθεση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να έχουμε τον πιο μ@μ@κ@ δήμαρχο παγκοσμίως... Άντε να τελειώνει η θητεία του να φύγει από τον δήμο, γιατί έχει γραπωθεί από την καρέκλα-θρόνο του, λες και βρίσκεται στο Game of Thrones...

Ανώνυμος είπε...

Φώτη πιο φασίστας δεν γίνεται
Το κλείσιμο τον μικροφώνων και τον ορισμό χρόνου ομιλίας και όλη η συμπεριφορά σου αποδεικνύει το πόσο δίκαιο είναι να μην έχεις την εκτίμηση και αποδοχή της πλειοψηφίας των συμβούλων.

Ανώνυμος είπε...

δυστυχως το προβλημα δεν ειναι τοσο ο γιατρος οσο ο περιγιρος ειδικα οι τωρινοι ου αμεσοι αντιδημαρχοι. παλαβος μπορει να ειναι αλλα χαζος δεν ειναι δεν ξερει οτι οταν καποιος σε εχεσε μια φορα θα σε ξαναχεσει και το κανει μονο για δικο του οφελος;

Ανώνυμος είπε...

Na figei, kai na gini Nekranastasi, giati o proigoumenos den adiliftike akoma pos exase stis ekloges, malon paredose den exase ston ''trelo'' pou lete. Den tha sas ginoune ta kefia kathe mera pou pernaei xegimnoneste kai o kosmos vlepi poso epikindinoi gineste prosfatos me to sabotaz pou pigate na stisete sto Agrofest den sas bgike kai to kako einai pos simparasirate kai ton Emporiko Serbion.

Ανώνυμος είπε...

Ρε Ζυγούρη τι μόδα ειναι αυτη με τον χρόνο;Σε ποιο κανάλι την ειδες;Δεν εχεις να δείξεις τιποτε αλλο;Αντε μας φλουμώσατε με μακακίες.

Το Προφίλ μας