Επίκαιρα Θέματα:

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

ΟΡΙΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΟΙΟΥ

Με απόφαση του Δημάρχου Βοΐου,  Δημητρίου Λαμπρόπουλου, ορίστηκαν οι νέοι αντιδήμαρχοι με θητεία έως και 28-2-2018.
Παρουσία του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και των Συμβούλων της συμπολίτευσης, ο Δήμαρχος Βοΐου ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης 30 Αυγούστου τα ονόματα των αντιδημάρχων, οι οποίοι αναλαμβάνουν καθήκοντα από 1 Σεπτεμβρίου.
Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι οι εξής:
1.      Αντιδήμαρχος περιβάλλοντος, καθαριότητας, ανακύκλωσης και πρασίνου, διαχείρισης και συντήρησης δημοτικών οχημάτων ορίζεται ο κ. Κοτρώτσιος Λουκάς, ο οποίος θα ασκεί και κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Ασκίου. 
2.      Αντιδήμαρχος αγροτικής και επιχειρηματικής οικονομικής ανάπτυξης ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χατζής Ιωάννης, ο οποίος θα ασκεί και κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Νεάπολης.
3.      Αντιδήμαρχος Συγκοινωνιών και Κυκλοφορίας ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευθυμιάδης Αναστάσιος, ο οποίος θα ασκεί και κατά τόπο αρμοδιότητες στις Δημοτικές Ενότητες Τσοτυλίου και  Πενταλόφου.
Παραμένουν ως Αντιδήμαρχοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γλυκερία Νταβατζή – Παπαδιώτη, ως Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών, και Λάζαρος Γκερεχτές,  ως Αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, πολεοδομίας και περιβάλλοντος, προγραμματισμού και οικονομικής ανάπτυξης, επικοινωνιών, διαφάνειας και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.  
Ο Δήμαρχος Βοΐου ευχαρίστησε τους απερχόμενους αντιδημάρχους για την πολύτιμη προσφορά τους στη διοίκηση του Δήμου  και έδωσε τη σκυτάλη στους νεότερους, ευχόμενος τα καλύτερα για μία καλή και δημιουργική θητεία. Στους δύο Αντιδημάρχους που παραμένουν ευχήθηκε να συνεχίζουν με τον ίδιο ζήλο και δυναμισμό το έργο τους.
Όλοι οι αντιδήμαρχοι ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και δήλωσαν ότι θα ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το Προφίλ μας